Buitenkraan plaatsen

504keer aangevraagd

Een buitenkraan laten plaatsen? Heb jij een buitenkraan nodig? Boek eenvoudig een geschikte loodgieter voor de klus via Zoofy.

Top Loodgieters

Henk
Henk Loodgieter
5/5 - 54 Reviews
Leuven
88 jobs done
Loodgieter

Mijn favoriete klus is het oplossen van verstoppingen, daar worden de mensen altijd zo blij van.

Zeer snelle en vakkundige service, in plaats van de volgende dag zelfs de zelfde dag de klus geklaard. Goede communicatie, vriendelijk en ik ben super blij met Henk.

Boek een klus
Rachid
Rachid Loodgieter
5/5 - 45 Reviews
Gent
78 jobs done
Loodgieter

Ik werk al 30+ jaar in het vak. Verstoppingen, leidingen verleggen, nieuwe kranen plaatsen, noem het maar op. Elke loodgieters klus heb ik ervaring mee.

Ik kreeg keurig een appje dat hij onderweg was. Het vervangen van de kraan was lastig i.v.m. ruimtegebrek, maar hij heeft het netjes voor elkaar gekregen.

Boek een klus

Een loodgieter vinden om een buitenkraan te plaatsen kan via Zoofy

Een buitenkraan plaatsen is geen alledaagse klus. Wie daar naar op zoek is, zal een loodgieter in de buurt moeten contacteren. Het online platform Zoofy helpt je een stielman te zoeken om die klus te klaren. Een buitenkraan plaatsen lijkt op het eerste gezicht misschien vrij eenvoudig te zijn, maar je zal toch met enkele parameters rekening moeten houden. Een vorstvrije buitenkraan is immers belangrijk tijdens de wintermaanden. Een ervaren stielman weet precies hoe hiermee moet worden omgegaan. buitenkraan plaatsen

Een buitenkraan plaatsen: waar vind je een geschikte loodgieter?

Een buitenkraan plaatsen vergt specifiek specialisten werk, tenzij je het profiel van een manusje-van-alles hebt. De kosten van een vorstvrije buitenkraan hangt van verschillende componenten af. Heikel punt bij een buitenkraan plaatsen is vooral de ligging van de bestaande waterleidingen en de afstand van een buitenkraan tot die wateraanvoer. Het is nogal logisch dat hoe groter de afstand is, hoe meer je betaalt voor een aansluiting. Daarnaast mag je niet uit het oog verliezen dat tijdens de wintermaanden de kans bestaat dat het water gaat bevriezen. Om die reden zal je resoluut moeten gaan voor een vorstvrije buitenkraan. Een ervaren loodgieter bij Zoofy weet precies hoe je die karwei op de juiste manier aanpakt. Bij het online platform staan een armada vakbekwame loodgieters ter beschikking die weten hoe je een vorstvrije buitenkraan aansluit. Het prijskaartje is bij Zoofy transparant Zoofy werkt met transparante uurprijzen zodat je niet met de rug tegen de muur komt te staan. De uurprijs van een loodgieter is vastgesteld op 75 euro, inclusief BTW. Het grote bijkomend pluspunt is dat Zoofy verschillende loodgieters uit de databank kan recruteren die bij jou in de buurt wonen. Hierdoor hoef je geen verplaatsingskosten te betalen. Die meerkost bespaar je dus uit wat toch een groot voordeel oplevert. Je weet meteen waar je aan toe bent. Enkele richtprijzen bij het aanleggen van een buitenkraan Een exact prijskaartje kan je er niet op plakken. Alleen maar enkele richtprijzen omdat de materiaalkeuze uiteraard ook meespeelt. Je hebt immers de mogelijkheid tussen koperen materialen die over het algemeen duurder uitvallen dan de kranen die uit kunststof bestaan. Belangrijk bij een buitenkraan plaatsen is de afstand tussen de woning en de waterkraan.

Enkele tips om te besparen bij het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan

Bij een buitenkraan plaatsen is het heel belangrijk dat de kraan zo dicht mogelijk bij de woning wordt gemonteerd. De meest goedkope en slimme manier is dus dat je de waterkraan aan de muur bevestigd. Dit zijn de richtprijzen bij een buitenkraan plaatsen, de arbeidskosten meegerekend:
  • Vorstvrije buitenkraan aan de buitenmuur bevestigd: 150 tot 300 euro
  • Buitenkraan plus minus 2 meter van woning: 200 tot 350 euro
  • Buitenkraan plus minus 4 meter van de buitenmuur verwijderd: 25O tot 400 euro

Loodgieter specialist in de buurt

Een sanitaire installateur bij jou in de buurt vind je heel makkelijk op het online platform Zoofy. Het enige wat je moet doen is een e-mail sturen. Voor het overige wordt alles door Zoofy nauwkeurig in kannen en kruiken gebracht. Met andere woorden, er zijn geen geen lange wachttijden bij een buitenkraan plaatsen. Tijdens de kantooruren kan je van maandag tot vrijdag tussen 9 en 17 uur terecht. Maar ook naast die kantooruren biedt Zoofy een service omdat ze over een automatiseringssysteem beschikken dat 24/7 toepasbaar is.
buitenkraan plaatsen

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App