Wasmachinepomp vervangen kosten

Wat zijn de redenen om de wasmachinepomp te vervangen?

Voordat we in detail ingaan op hoeveel het jou kost om de wasmachinepomp te vervangen, zullen we jou eerst informeren over de redenen waarom het nodig kan zijn om de pomp te vervangen. Om eerlijk te zijn is bijna elk defect aan een wasmachine terug te voeren op de pomp. Als de kleding niet goed centrifugeert of nog warm is na het wasprogramma, komt dat meestal doordat de pomp niet meer werkt. Een trommelend geluid aan het einde van het wasprogramma of een stuiterend geluid in de machine kan ook worden teruggevoerd op een defecte pomp. De grootste aanwijzing voor een kapotte pomp is echter water in de bak of als het water zelfs rechtstreeks uit de machine lekt. In al deze gevallen kan er sprake zijn van schade aan de pomp, die in het beste geval snel moet worden gerepareerd om geen verdere problemen te veroorzaken.

Zo zijn de kosten opgemaakt

Vervanging van de pomp van de wasmachine door een specialist Prijs
Diagnose 99 €
Nieuwe pomp en andere onderdelen  87,99 €
Arbeidskosten voor het vervangen van de pomp 85 €
Totaal  271,99 €
wasmachinepomp vervangen

De pomp van de wasmachine vervangen: Totale kosten

Het is vrij eenvoudig te berekenen hoeveel het kost om de wasmachinepomp te vervangen als jij een vakman inschakelt. Voor de reis en de eerste schadediagnose kan je ongeveer 99 euro verwachten. De vakman zal de schade onderzoeken om te zien of het echt van de pomp komt. Het probleem kan immers elders worden gevonden en dan kan jij je de kosten van een nieuwe pomp besparen. Als het inderdaad een defecte pomp is, zal de specialist deze vervangen. De pomp zelf kost 87,99 euro. Idealiter heb je alle belangrijke informatie over het model van jouw wasmachine al aan de telefoon gegeven, zodat de medewerker alvast de juiste pomp kon meenemen. Je moet nog eens 85 euro of zo neerleggen voor de arbeid. In totaal kost een nieuwe pomp voor de wasmachine, inclusief installatie door een vakman, 271,99 euro.

Kosten voor het vervangen van de pomp van de wasmachine

De kosten voor het vervangen van de wasmachinepomp hangen af van een aantal factoren. Een specialist rekent 99 euro voor het traject en de diagnose. Als de reis echter langer duurt, kan deze duurder uitvallen. Als je zeker weet dat de pomp defect is, zal de diagnose minder tijd in beslag nemen dan wanneer jij geen idee heeft wat er mis is met de wasmachine. Het eerste onderzoek kan dus aanslepen en dan betaal je daar ook voor. De prijs van een nieuwe pomp is 87,99 euro. Als je echter een wasmachine heeft waarvoor de aanschaf van onderdelen ingewikkelder is, zal je ook hogere kosten moeten accepteren. Normaal gesproken kost het vervangen van de wasmachinepomp ongeveer 85 euro. Als de vervanging ingewikkelder van aard is of het uurtarief van de arbeid hoger is dan gebruikelijk, zal deze duurder zijn. Je kunt dus verwachten minstens 271,99 euro te betalen.

Laat de pomp van je wasmachine vervangen met Zoofy!

Nu weet jij heel goed wat het vervangen van de wasmachinepomp kan kosten en van welke factoren de prijzen voor onderdelen en arbeid afhangen. Als jij problemen heeft met jouw wasmachine, je weet zeker dat de pomp van de machine vervangen moet worden en je bent op zoek naar een vakman om de klus te klaren, dan moet je nu direct een bestelling aanmaken op Zoofy en daarna jouw offerte uploaden. Wij brengen jou in contact met een ervaren gespecialiseerd bedrijf dat het probleem aan jouw wasmachine onder handen neemt en een storingsdiagnose inclusief reparatie uitvoert. Wij maken voor jou een individueel aanbod en jij kunt binnenkort weer probleemloos jouw kleding wassen.

Top Loodgieters

Rachid
Rachid Loodgieter
5/5 - 45 Reviews
Gent
78 jobs done
Loodgieter

Ik werk al 30+ jaar in het vak. Verstoppingen, leidingen verleggen, nieuwe kranen plaatsen, noem het maar op. Elke loodgieters klus heb ik ervaring mee.

Ik kreeg keurig een appje dat hij onderweg was. Het vervangen van de kraan was lastig i.v.m. ruimtegebrek, maar hij heeft het netjes voor elkaar gekregen.

Boek een klus
Henk
Henk Loodgieter
5/5 - 54 Reviews
Leuven
88 jobs done
Loodgieter

Mijn favoriete klus is het oplossen van verstoppingen, daar worden de mensen altijd zo blij van.

Zeer snelle en vakkundige service, in plaats van de volgende dag zelfs de zelfde dag de klus geklaard. Goede communicatie, vriendelijk en ik ben super blij met Henk.

Boek een klus