Trappen verven

126keer aangevraagd

Een trap krijgt tijdens zijn leven veel te verduren. Iedereen loopt er de hele dag overheen, de trap op en af. Soms met blote voeten, soms met schoenen of zelfs hakken.

Top Schilders

seppe
Seppe Schilder
5/5 - 112 Reviews
Herenthout
154 jobs done
Schilder

Vanaf jongs af aan help ik mijn vader al met schildersklussen, ik heb geleerd van de beste.

De klus is vakkundig en snel uitgevoerd. Voldoet aan de verwachting. Buitengewoon vriendelijk.

Boek een klus
Jonas
Jonas Schilder
5/5 - 16 Reviews
Köln
23 jobs done
Schilderen van buitenmuren, schilderen van deuren, schilderen van muren

Hallo, zoek jij een schilder voor schilderwerk? Ik ben hier voor jou! Wij zijn de lokale specialist voor de regio Vlaanderen voor schilderwerkzaamheden. Kernactiviteiten: Schilderen van gipsplaten, plafonds en deuren.

Trapschildering door een schilder van Zoofy

Soms doe je het gehaast omdat je te laat bent voor je werk, andere keren doe je het rustig omdat je je partner niet wakker wilt maken. Het voortdurend op en neer gaan van de trap belast de verf van jouw trap. Aangezien de verflaag dagelijks wordt belast, is het schilderen van jouw trap regelmatiger dan andere schilderwerken rond het huis. Een taak waar je eigenlijk niet op zit te wachten, want je trap schilderen is een tijdrovende en intensieve klus. Trappen verven

Hoeveel kost het om je trap te schilderen?

Misschien wil je het schilderen van jouw trap uitbesteden aan een vakman. In dat geval ben je natuurlijk benieuwd wat het schilderen van jouw trap kost. Volgens ons systeem kost de klus gemiddeld tussen 130 en 380 euro. Natuurlijk zijn dit gemiddelden en kan de prijs voor het schilderen van de trap variëren afhankelijk van de klus. De kosten voor het schilderen van jouw trap hangen ook af van jouw specifieke behoeften en situatie. Als je een open trap hebt en eenvoudig schilderwerk wilt laten uitvoeren, zal dit logischerwijs goedkoper zijn dan wanneer je een gesloten trap hebt die geschuurd, schoongemaakt en meerdere lagen verf nodig heeft. Je kunt geld besparen door werkzaamheden als schoonmaken of schuren uit te voeren voordat je een schilder inhuurt. Een gestoffeerde trap, bijvoorbeeld met tapijt, moet eerst goed gereinigd worden. Als je dit zelf doet, bespaart jou veel tijd en geld. Verwijder de bekleding alvorens de trap te renoveren en zorg ervoor dat er geen lijmresten achterblijven.

Trapleuningen verven

Natuurlijk is ieders budget anders en kunnen wij niet in jouw portemonnee kijken. Maar denk aan de voordelen van het inhuren van een professional. Wanneer je een schilder van Zoofy inhuurt om jouw trapleuning te schilderen, hoef je geen vrij te nemen van jouw werk om zelf met een kwast jouw trap te schilderen. Bovendien zijn onze schilders zeer professioneel. Zij schilderen elke dag en kunnen daarom waarschijnlijk (no offence) een beter resultaat bereiken dan wanneer je zelf de trapleuning zou schilderen. Bij Zoofy wordt de prijs van een schilder bepaald door marktonderzoek en wat volgens onze schilders zelf een redelijk bedrag is. Zo betaalt jij altijd een eerlijk bedrag en komt je niet voor verrassingen te staan. Trapleuning verven

De trap verven

Oeps. Iets op de trap laten vallen? De lak is zichtbaar beschadigd. Als de schade klein is, kan je hem vaak nog repareren, maar als de trap op meerdere plaatsen beschadigd is of zelfs begint te bladderen, is het tijd om jouw trap te schilderen. Je trap schilderen kan een groot verschil maken. Vooral open trappen die beschadigd zijn, bijvoorbeeld in de woonkamer, kunnen het aanzicht niet erg fraai maken. Door jouw trap te schilderen wordt deze weer een blikvanger in jouw huis.

Kleur ideeën

Je wilt je trap schilderen, maar je hebt geen idee welke kleur je moet kiezen. Onze schilders kunnen jou daarbij helpen. De trap is natuurlijk een centraal punt in jouw huis. De kleur van jouw trap verdient zeker aandacht. Zorg ervoor dat de kleur van de muren overeenkomt met de kleur van jouw pas geverfde trap. Zo past de kleur van de trap bij de rest van het huis en wordt hij één met de rest van het huis. Houd jij meer van felle kleuren? Dan kun je uit je dak gaan bij het schilderen van je trap. Omdat het een relatief kleine ruimte is waar je niet de hele dag doorbrengt, is het het beste als de kleur van je trap wat intenser is dan de rest van je huis.

Slijtagevasten lak

Als jij jouw trap wilt schilderen, vraag je jezelf misschien af wat voor soort verf je moet gebruiken. Bij Zoofy heb je de mogelijkheid om de verf voor de klus zelf te kopen. Merk op dat je een speciale verf moet gebruiken om de trap te schilderen. Voor het schilderen van de trap gebruiken de meeste professionals een speciale acrylverf die extra hard is. Zo bescherm je de nieuwe verflaag beter tegen schuring en slijtage. De verf moet jouw trap immers beschermen tegen krassen en stoten. De eerste verflaag heeft wat tijd nodig om goed te drogen. Wacht 24 uur tot de verf volledig droog is. Daarna kan een tweede laag worden aangebracht voor een optimale dekking en bescherming. De trap ziet er dan weer als nieuw uit. Maar wees voorzichtig: loop voorlopig alleen op sokken op de trap. De verf heeft nog een week nodig om volledig uit te harden. Daarna is de trap klaar voor normaal gebruik. Maak een afspraak met een schilder bij jou in de buurt via onze website. Beschrijf de klus zo goed mogelijk. Dit zal helpen bij het opstellen van een kostenoverzicht.

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App