17/11/2022

Elektricien in Brugge

Een elektricien in Brugge en in de buurgemeenten inhuren

Heb je last van een huishoudapparaat dat plots de geest geeft of heb je een stroompanne die je niet meteen eigenhandig kunt oplossen, dan zit je bij Zoofy op het juiste adres. Via het online platform Zoofy kan je erkende elektriciens in Brugge en omgeving probleemloos inhuren binnen een korte tijdspanne. Het ideale alternatief om snel elektriciteitsproblemen op te lossen. Voor alle duidelijkheid. Zoofy herbergt niet alleen maar elektriciens, maar ook andere beroepscategorieën komen ruimschoots aan bod. Denk maar op het eerste gezicht aan tuinmannen, klusjesmannen, dak herstellers, loodgieters of andere technische jobs. Gecertificeerde vakmannen staan bij jou in de buurt permanent klaar om je probleem op te lossen. Zoofy kan een uitmuntende service aanbieden die kwaliteit op de eerste plaats zet wanneer je een elektricien in de buurt zoekt.

elektricien in brugge

Waarvoor kan je beroep doen op een elektricien in Brugge?

De werkzaamheden van een elektricien in Brugge kunnen variëren. Dit kan gaan van verschillende taken in huis, maar ook klussen rond je huis zijn uiteraard mogelijk. Het vakmanschap van een elektricien in de buurt wordt immers voor verschillende uiteenlopende doeleinden ingezet. De meest gevraagde taken die een elektricien tegenwoordig uitvoert zijn de volgende:

  • Elektrische toestellen aansluiten, nieuw of oud bij een verhuis maakt niet uit
  • Het installeren van veilige waterdichte zekeringkasten
  • Domotica gebruiksklaar maken
  • Het installeren van een laadpaal
  • Een defect elektrisch snoer vervangen en/of herstellen
  • Een zekering die stuk gegaan is vervangen
  • Nachecken van de verschillende stopcontacten

Wanneer is een elektricien in Brugge bij Zoofy stand-by?

Gebruik maken van een elektricien in Brugge of in de nabije regio kan in theorie bij Zoofy 24/7. In principe staat Zoofy standaard van maandag 9 tot 17 uur door de week permanent paraat, maar in uitzonderlijke gevallen kan je ook buiten deze uren probleemloos terecht. Dit wordt mogelijk gemaakt door een automatisch verwerkingssysteem bij ons online platform. Op voorwaarde uiteraard dat je je e-mailadres doorgeeft. Uit ervaring weten wij bij Zoofy dat ondernemers uit de horeca deze extra service enorm kunnen waarderen. Onze diensten worden op deze manier 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 gegarandeerd.

De kostprijs van een elektricien in de buurt bij Zoofy

De prijs van een erkende elektricien in Brugge bij Zoofy is vastgelegd op 65 euro per uur, inclusief BTW. Je zal wel rekening moeten houden dat de eventuele materiaalkosten niet in deze prijs zijn inbegrepen. Logisch. Die zal je extra moeten betalen. Vrij vertaald betekent dit dat de vervanging van oudere materialen door vernieuwd gereedschap niet in de standaardprijs van Zoofy is verrekend. Kwestie om eventuele misverstanden uit de wereld te ruimen. Zoofy werkt op alle vlakken transparant wat het kwaliteitslabel van ons platform alleen maar ten goede komt.

De grote pluspunten als je een elektricien in de buurt bij Zoofy boekt

Het grote voordeel om een elektricien in Brugge of in de regio te contacteren, heeft te maken met de voorrijkosten. Door de bank genomen worden extra voorrijkosten doorgerekend als je beroep doet op een elektricien. Bij Zoofy hoef je daar geen rekening mee te houden als je in de buurt van Brugge woont. Een ander pluspunt is dat je je geen zorgen moet maken dat er geen elektricien in Brugge of in de buurt woont. Vervelende elektrische akkefietjes kunnen altijd binnen een korte tijd worden opgelost. Hou vooral in het achterhoofd dat gecertificeerde elektriciens je een heleboel kosten kunnen besparen. Bij wijze van spreken betalen zij zichzelf terug.

Praktische tip: wat te doen bij een kortsluiting?

Kortsluitingen komen met de regelmaat van een quartz horloge voor. Je kan het niet uit het straatbeeld wegdenken. Gelukkig zijn de huidige elektrische systemen voldoende beveiligd en worden meteen buiten werking gesteld. Hierdoor sluit je brand quasi volledig uit. Niettemin zal je waakzaam moeten blijven om een mogelijke kortsluiting te vermijden. Volgende handige tips kunnen hierbij een ruggensteun zijn:

#1. Sluit slechts 1 stekkerdoos aan

Een veelgemaakte fout is dat een stekkerdoos op elkaar wordt aangesloten. Dit kan letterlijk en figuurlijk vonken geven. Slechte aangebrachte aansluitingen kunnen immers oververhit raken en in brand vliegen. Het is een van de meest voorkomende oorzaken bij het ontstaan van een brand.

#2. Verlies ventilatie niet uit het oog

Bij elektrische toestellen mag je een goede ventilatie niet uit het oog verliezen. Om die reden is het beter om geen apparaten op elkaar te plaatsen.

#3. Controleer de droogkast en de koelkast regelmatig

Na elke droogtrommel beurt doe je er het beste aan om de stoffilter leeg te maken. Ook zal je een oogje in het zeil moeten houden om de achterzijde van een koelkast stofvrij te houden.

#4. Reinig op tijd en stond de afzuigkap

Wat veel over het hoofd wordt gezien is het reinigen van de filter van de afzuigkap. Dit kan altijd op middellange termijn een kortsluiting veroorzaken.

#5. Trek nooit aan kabels

Om stekkers te verwijderen is het belangrijk dat je niet aan de snoeren trekt om ze uit de stekkerdoos te verwijderen. De isolatielaag kan hierdoor worden losgerukt of beschadigd. Controleer regelmatig de elektrische snoeren op een eventuele beschadiging in deze isolatielaag.

Een elektricien Brugge of in de regio is niet zo moeilijk te vinden dankzij Zoofy

Ben je op zoek naar een elektricien Brugge of in de omgeving, dan kan je altijd de diensten van Zoofy inschakelen op elk ogenblik van de dag. Wij beschikken over een groot netwerk dat niet enkel in Brugge mag gezien worden. Ook wijken en buurgemeenten zoals Koolkerke, Sint-Andries, Assebroek, Sint-Michiels, Lissewege, Sint-Kruis, Dudzele, Zwankendamme, Zeebrugge en Knokke kunnen gebruik maken van de Zoofy service.