Over ons

Wij zijn er om jou zo snel mogelijk aan een top-vakman te helpen voor al jouw kleine klussen in en om het huis. Stop met bellen! Je maakt via ons gewoon direct een afspraak met één van onze duizenden vakmensen. Dat scheelt een hoop gedoe.

Zoofy is in 2015 opgericht. Een zus van de oprichter kon met geen mogelijkheid een monteur in Amsterdam vinden die haar snel kon helpen met een verwarmingsprobleem. Tien belletjes later sprak ze eindelijk een cv monteur die wel een keertje langs wilde komen. Maar ja……dan wel tegen veel te hoge voorrijkosten en pas over vier dagen.

“Dat moet toch makkelijker kunnen!”, dacht oprichter Arthur de Leeuw.

Hoe Zoofy begon

Zoofy begon niet veel later als een soort spoedalarm voor vakmannen. Mensen in nood konden met een druk op de knop beschikbare loodgieters, cv monteurs, elektriciens en andere specialisten bereiken. Eerst alleen nog in Amsterdam. Een jaar later door het hele land heen.

Inmiddels hebben wij het aantal specialismen flink uitgebreid en staan er landelijk meer dan 10.000 vakmensen of klushulpen voor je klaar.

Ons team keurt iedere vakman die zich aanmeldt voordat hij wordt opgenomen in ons netwerk. Daarna houden we alle klussen nauwlettend in de gaten. Gaat er toch een keer wat mis? Dan doen wij hard ons best om de klus altijd alsnog naar tevredenheid uitgevoerd te krijgen. Alles bij elkaar bieden wij zo een dienst die het leven een stukje makkelijker maakt.

Where to follow Zoofy

Benieuwd wat ons onderscheid ten opzichte van soortgelijke partijen? Lees het in deze blog of in deze blog.

Je kunt ons ook volgen op de Zoofy Facebook pagina of via de Instagram pagina van Zoofy.