14/11/2022

Elektricien in Gent

Het is de normaalste zaak van de wereld dat alle huishoudelijke apparaten naar behoren functioneren. Maar wat als die hoog gestelde verwachtingen niet worden ingelost door een stekker die de geest heeft gegeven of een toestel met kortsluiting te maken heeft. Dan is het alle hens aan dek en slaat vaak paniek toe. Gelukkig zorgt Zoofy voor een uitstekend alternatief om de meubelen te redden. De zoektocht naar een erkende elektricien in de buurt behoort dankzij Zoofy binnen de kortste keren tot de voltooid verleden tijd. Als je rondstruint op de site, zie je meteen dat eenvormige prijzen worden gehanteerd om een elektricien Gent bijvoorbeeld in huis te halen. Wij werken bij Zoofy met een vaste prijzentabel zonder een voorrijkost.

Uiteenlopende klussen in goede handen

Bovendien gaan wij bij Zoofy er prat op alleen samen te werken met een erkende elektricien Gent zodat de problemen rond je elektrisch kabelnetwerk in vakkundige handen ligt. Bij Zoofy krijg je deskundige uitleg over de verschillende taakverdelingen van een elektricien in de buurt, hoe je een euvel bij het uitvallen van stroom zelf kunt oplossen, het vermijden van een kortsluiting of diverse andere werkzaamheden die met de elektriciteit verband houden. Wij zetten even de meest voorkomende klussen van een elektricien Gent zorgvuldig op een rijtje:

  • Het aanleggen van een aarding
  • De aansluiting van de zogenaamde Perilex stekkers
  • Een groepenkast op een veilige manier aansluiten
  • Het verhelpen en voorkomen van een kortsluiting
  • Elektrische apparaten en huishoudtoestellen verbinden

elektricien in gent

Een erkende elektricien zorgt voor de nodige gemoedsrust

Laten we maar meteen een kat een kat noemen: werkzaamheden met elektronische toestellen houdt automatisch bepaalde risico’s in. Wanneer je niet bepaald een handige Harry bent op vlak van elektrische leidingen, kan je best beroep doen op een deskundig opgeleide monteur die op de hoogte is van elektronica. Kwestie om de veiligheid hoog in het vaandel te dragen. Wij werken bij Zoofy met de meest veilige materialen die momenteel op de markt zijn. Alle elektro monteurs zijn gecertificeerd wat de nodige garanties oplevert. Een erkende elektricien Gent combineert theoretische vakkennis met de nodige ervaring uit de dagelijkse praktijk. Elke elektromonteur is verzekerd zodat je op dat vlak op beide oren kunt slapen. Vergeet immers niet uit het oog dat een klein begaan foutje door een elektricien in de buurt in uitzonderlijke gevallen verstrekkende gevolgen kan hebben. Bovendien bieden wij als Zoofy de ‘kom goed’ garantie. Nog maar eens het grote bewijs dat wij het vertrouwen in onze service niet geringschatten. Als het dan misschien toch niet zou lopen zoals het gepland was, zoeken wij altijd voor een pasklare oplossing.

Het kostenplaatje van een elektricien in de buurt

Het prijskaartje van een erkende elektricien Gent ligt een stuk hoger dan een niet-gekwalificeerde elektricien. Dit lijkt de logica zelf als je weet dat een erkende elektricien Gent aangesloten is bij een beroepsfederatie en jaarlijks aan een bijscholing deelneemt om het reilen en zeilen op vlak van elektronica op de voet te volgen.

Wie een erkende elektricien inschakelt, moet rekening houden met een modale uurprijs van plusminus 65 euro, inclusief BTW en het uurloon van een elektricien Gent. Hou er wel rekening mee dat in deze prijs geen materialen zijn inbegrepen. Stel dat je elektrische werken laat uitvoeren aan een verouderd pand, zal je zelf het materiaal moeten bekostigen wanneer je eigenaar bent van een woning. In het andere geval kan je in de meeste gevallen verhaal halen bij de verhuurder. Wie zijn woonst energiezuiniger wil maken, maakt grote kans om subsidies hiervoor te ontvangen. In uitzonderlijke cases is het zelfs mogelijk om de kosten van een elektricien onder te brengen bij een inboedel verzekeraar. Denk maar aan een onvoorspelbare storing of kortsluiting door een bepaalde vorm van overmacht. Veel hangt uiteraard af van de polisvoorwaarden en de dekking.

De grote voordelen van een elektricien Gent bij Zoofy

Je kan er niet omheen dat in sommige omstandigheden een keuring van een elektrische installatie verplicht wordt. Denk maar in eerste instantie aan een inboedel- of brandverzekering van een bedrijfsgebouw of bij grote woonhuizen. De gemaakte kosten van de keuring moet je uiteraard uit eigen zak betalen. Voor deze specifiek vereiste klussen bedienen wij bij Zoofy zowel de particuliere als de markt van ondernemers.

Het werkterrein van een elektricien Gent

Voor wie op zoek is naar een erkende elektricien biedt Zoofy een pasklare oplossing voor alle mogelijke werkzaamheden die met elektronica te maken hebben. Of het nu gaat om een aansluiting van een huishoudtoestel zoals een wasmachine of droogkast. Het maakt nauwelijks iets uit en kunnen ons makkelijk verplaatsen in de buurt van Groot-Gent en de omringende regio zoals Sint-Amandberg, Sint-Denijs-Westrem of Sint- Martens-Latem om maar een paar gemeenten op te noemen. Of het nu gaat om het aansluiten van een lichtschakelaar, het doortrekken van een elektrisch kabelnetwerk of het aanleggen van een decoratieve verlichting in de tuin maakt nauwelijks iets uit. Vakmanschap staat bij Zoofy centraal als je een specialist elektromonteur in de regio van Gent nodig hebt. Soms wordt Zoofy door de buitenwacht smalend de Deliveroo van de elektronica omschreven. Hier zit wel ergens een grond van waarheid in.