22/11/2022

Elektricien in Zaventem

Een elektricien Zaventem staat 24/7 paraat bij Zoofy

Een elektricien is meer dan alleen maar een duivel-doe-al. In een nog niet zo lang verleden verrichtte een elektricien in de buurt allerhande kleine klussen aan huis. Maar die modale werkzaamheden zijn de dag van vandaag nog nauwelijks aan de orde. Nu wordt van een elektricien Zaventem bijvoorbeeld specialistenwerk verwacht door de opkomst van domotica en de installatie van laadpalen om maar enkele vakdomeinen op te noemen. Om die reden is het belangrijk dat je een erkende elektricien in de buurt contacteert. Het online platform Zoofy werkt uitsluitend met gecertificeerde elektriciens wat de kwaliteit van de elektriciteitswerken alleen maar waarborgt. Geen klunzen, maar wel doorgewinterde en ervaren stielmannen die de knepen van het vak kennen. Bijkomend voordeel is dat Zoofy 24/7 bereikbaar is.

elektricien Zaventem

De diensten van een elektricien tegenwoordig

Wanneer een lamp of een tv toestel stuk is, merk je pas het belang van een elektricien. Het is nochtans niet zo makkelijk een vakman op de kop te tikken wanneer de nood het hoogst is. Dan mag je nog uitgebreid rondbellen en een dozijn telefoontjes plegen. Het is niet zo evident om een vakman te laten komen die het euvel komt verhelpen. Gelukkig werd een online platform in het leven geroepen die ongemakken op vlak van elektriciteit uit de wereld helpt. Zoofy biedt immers onderdak aan een erkende elektricien in de buurt die meteen bereid is om je probleem op een vakkundige manier op te lossen. Een e-mailadres naar Zoofy versturen volstaat om je vraag naar een herstelling te beantwoorden. En dit kan worden uitgevoerd op uiteenlopende vakdomeinen. In tegenstelling met vroeger is een elektricien Zaventem geen handige Harry meer die enkel maar kleine klussen opknapt. Met de opkomst van domotica en het installeren van een laadpaal is de taakomschrijving van een elektricien fors uitgebreid.

De meest gevraagde opdrachten die een elektricien Zaventem krijgt

Het takenpakket van een elektricien Zaventem onderging de jongste jaren een ware metamorfose. Waar enkele jaren geleden zoals eerder aangegeven een elektricien bekend stond als een klusser die huishoudtoestellen of een defecte verlichting kwam depanneren, is een elektricien in de buurt geëvolueerd naar een manusje van alles die gesofisticeerde technische bagage onder de knie heeft. Denk maar op het eerste gezicht aan de installatie van laadpalen of het gebruiksklaar maken van een domotica systeem. Dit zijn de meest voorkomende taken waarvoor een elektricien Zaventem de dag van vandaag wordt gevraagd:

 • Een elektrische installatie uitbreiden of vernieuwen
 • De bekabeling van een zekeringskast
 • Het aanleggen van een tuinverlichting
 • Het plaatsen van een zogenaamde slimme verlichting of reparatie van een verlichting
 • De aansluitingen van verschillende stopcontacten verzorgen
 • Een domotica systeem gebruiksklaar maken
 • Het installeren van een laadpaal
 • Parlofonen, slimme bel en videofonen plaatsen

Blauw betalen om een elektricien Zaventem in te huren of niet?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Je hoeft bij Zoofy niet het hele internet af te struinen om er achter te komen dat een elektricien bij jou in de buurt geen handenvol geld kost. Het online platform beschikt over een ruim netwerk van erkende elektriciens waarbij prijstransparantie een centrale plaats inneemt. Kwestie om achteraf verbaal getouwtrek en vervelende woordenwisselingen te voorkomen. De prijs van een elektricien Zaventem wordt bepaald op 65 euro per uur, inclusief BTW. Voorrijkosten worden niet in rekening gebracht. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is het extra materiaal dat je uit eigen zak moet betalen als dit eventueel vervangen moet worden. Wanneer je een huurder bent, kan je de onkosten uiteraard op de verhuurder verhalen. Daarnaast heb je soms recht op bepaalde subsidies wanneer je elektriciteit renoveert in functie van duurzaamheid of werken wil laten uitvoeren op gebied van energiezuiniger wonen. Informeer je bij de Vlaamse regering welke subsidies hiervoor van toepassing zijn. In bepaalde cases kan je de kosten ook drukken via de inboedelverzekering. Belangrijk is dat je de kleine letters in de polis uitpluist en goed naleest. Soms valt er wel eens een onverwachte financiële appel uit de kast waar je nooit rekening mee hebt gehouden. Dit is vaak het geval wanneer er een defect wordt vastgesteld door overmacht en waar je met andere woorden niets aan kunt doen. Veel hangt uiteraard af van de polisvoorwaarden en de dekking. Zo verplichten bepaalde brandverzekeringen een keuring van de elektrische installatie, zowel voor particulieren als ondernemers.

Belangrijke vragen die je aan een elektricien Zaventem op voorhand stelt

Je kan beter voorbereid zijn als je een beroep wil doen op een elektricien Zaventem of in de regio. Als je bepaalde vragen op voorhand hebt, kan je die altijd aan Zoofy stellen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Bovendien helpt het soms om voorzorgsmaatregelen te nemen zodat de elektriciteitswerken vlotter kunnen verlopen. Dit zijn de meest gestelde vragen die aan een elektricien Zaventem worden gesteld:

 • Wat is de geschatte duurtijd van de werkzaamheden?
 • Wanneer staat de klus in de planning?
 • Mag het huis bewoond blijven tijdens de werken of niet?
 • Moet de ruimte stofdicht worden gemaakt of is dat niet nodig?
 • Is het nodig om een parkeerplaats te voorzien?
 • Welke domotica opties zijn er nog?
 • In aanmerking komen voor subsidies premies: ja of nee en welke? Hoe kan ik die aanvragen?

Een elektricien Zaventem werkt ook in de regio

Buiten de luchthaven gemeente werkt een erkende elektricien Zaventem eveneens in de regio. Niet alleen in het centrum van de Vlaams-Brabantse gemeente, maar ook in de deelgemeenten Nossegem, Sterrebeek en Sint-Stevens-Woluwe. De elektriciens bij Zoofy staan paraat voor een uitgebreider territorium zodat je met spoed verder kunt worden geholpen. Kleine kanttekening. Alle elektriciens zijn bij Zoofy ook buiten de kantooruren bereikbaar.