10/10/2022

Loodgieter in Antwerpen

Wanneer heb je een loodgieter in Antwerpen nodig?

Loodgieters zijn echte vakmannen die zich met zeer uiteenlopende taken bezighouden. Ze richten zich namelijk op het aanleggen, het onderhouden en het herstellen van sanitaire voorzieningen, verwarmingsinstallaties, rioleringen en waterleidingen.
Een loodgieter heeft een erg breed vakgebied en houdt zich zowel met kleine klusjes als met grote werken bezig. Loodgieters in Antwerpen worden voornamelijk gecontacteerd om een lekkage op te sporen of om een verstopping te verhelpen. Loodgieters zijn echter ook van essentieel belang tijdens de bouw en het onderhoud van huizen. Dankzij hun ruime kennis van het leidingnetwerk en de sanitaire voorzieningen zorgen ze ervoor dat alles correct geïnstalleerd wordt, zodat de kans op lekkages of andere problemen geminimaliseerd wordt.

Bij Zoofy beschikken we over een breed netwerk aan loodgieters in Antwerpen en bij ons vind je dan ook op elk moment een erkende loodgieter bij jou in de buurt. Onze loodgieters in Antwerpen staan op elk moment voor je klaar en leveren steeds werk van de allerbeste kwaliteit.

loodgieter afvoer

Wat zijn de belangrijkste taken van een loodgieter in Antwerpen?

Een loodgieter in Antwerpen wordt voor zeer uiteenlopende taken ingeschakeld, al zijn er drie klussen die erg vaak voorkomen:

1. Aanleggen en onderhouden van waterleidingen

In een woning lopen ontzettend veel leidingen en dit leidingnetwerk heeft een zeer complexe structuur. Om er zeker van te zijn dat elke leiding correct geplaatst worden, moet je hier zeker een specialist voor inschakelen. Een loodgieter beschikt over voldoende vakkennis om het hele leidingnetwerk juist op te meten en op een professionele manier aan te leggen.

2. Verhelpen van lekkages en verstoppingen

Iedereen krijgt op een gegeven moment wel met een lekkage of een verstopping te maken. Een lekkage is erg moeilijk op te sporen en brengt heel wat nare gevolgen met zich mee. Er ontstaan al snel vochtplekken op de muren en na verloop van tijd kunnen hier zelfs schimmels op groeien. Het is dan ook erg belangrijk dat een lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt.
Een verstopping vindt meestal plaats in de afvoer of in het toilet. Loodgieters beschikken over het juiste materiaal om de verstopping snel op te lossen.

3. Onderhoud cv-ketel

Elke cv-ketel moet regelmatig onderhouden worden. Eerst en vooral is een jaarlijkse controle nodig om de brandveiligheid te garanderen. Verder gaan goed onderhouden cv-ketels ook veel langer mee. De kans op storingen ligt een pak lager en je krijgt ook minder reparatiekosten voorgeschoteld. Ten slotte wordt het rendement tijdens het onderhoud ook geoptimaliseerd, waardoor je heel wat geld kan besparen.

Hoe boek je een loodgieter bij Zoofy?

Zoofy werkt met een ruim netwerk van betrouwbare, professionele en goedkope loodgieters in Antwerpen. We beschikken over vakmannen in elke wijk en je vindt bij ons dan ook zeker een erkende loodgieter bij jou in de buurt. Een loodgieter in Antwerpen boeken bij Zoofy is erg eenvoudig. Je moet enkel wat persoonlijke gegevens doorgeven en wachten tot een loodgieter bij jou in de buurt de aanvraag aanvaardt. Zodra één van onze loodgietersbedrijven in Antwerpen de opdracht bevestigd heeft, krijg je een e-mail toegestuurd. We vragen je wel om de loodgieter voor minstens één uur te boeken.

Hoeveel kost een loodgieter in Antwerpen?

Loodgieters in Antwerpen voeren zeer uiteenlopende werkzaamheden uit en de kosten variëren dan ook enorm. Gemiddeld kan je stellen dat je voor een loodgieter tussen de € 70 en de € 150 per uur moet betalen, het materiaal inbegrepen. Het exacte bedrag wordt bepaald door de klus. Zo kost het onderhoud van een cv-ketel €109 vaste prijs bij Zoofy, terwijl het ontstoppen van een afvoer ongeveer €75 per uur kost. Als je de loodgieter nodig hebt voor werken aan de riolering moet je met een hogere prijs rekening houden. Deze klussen zijn niet zonder risico en vragen om gespecialiseerd materiaal. Voor dit soort werk ben je al snel €130 per uur kwijt.

Waarom voor Zoofy kiezen?

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom je nu juist een loodgieter in Antwerpen bij Zoofy moet boeken. Bij Zoofy werken we enkel met erkende loodgieters die werk van de allerbeste kwaliteit leveren. Elke vakman die met Zoofy wil samenwerken, moet een strenge selectieprocedure doorstaan. Op deze manier zijn we zeker dat we met loodgieters werken die weten wat ze doen. Bovendien kijken we de kwaliteit van het geleverde werk ook steeds na. Kwaliteit staat centraal bij Zoofy en dat is ook aan onze dienstverlening te merken.

Verder werken we bij Zoofy ook met een transparante tarievenlijst. Je krijgt vooraf duidelijk te zien hoeveel elke klus kost. Je hoeft dan ook geen prijzen op te vragen en offertes te vergelijken. We rekenen ook geen voorrijkosten aan. Loodgietersbedrijven voegen vaak een extra vergoeding voor de afgelegde kilometers aan de factuur toe. Bij Zoofy hoef je hier geen rekening mee te houden. We houden ons aan de afgesproken prijs en we rekenen op geen enkel moment extra kosten aan.
Bij ons kan je ten slotte eenvoudig achteraf betalen. Na het afwerken van de klus sturen we je de factuur toe. Op deze manier ben je zeker dat je voor het geleverde werk betaald en kunnen er geen misverstanden ontstaan. Bovendien staat onze klantendienst steeds voor je klaar moesten er problemen optreden. Bij Zoofy streven we naar een optimale klanttevredenheid en we doen er alles aan om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Loodgieters in heel Antwerpen

In het ruime netwerk van Zoofy vind je loodgieters in heel Antwerpen terug. Of je nu in Merksem, Borgerhout, Antwerpen Zuid of op het Eilandje woont, bij ons vind je altijd een loodgieter in de buurt!