10/10/2022

Onze vakmensen zijn de beste

Zoofy: Hét platform voor online afspraken met vakmensen uit jouw regio

Maak een einde aan de frustrerende zoektocht naar vakmannen! Je kan nu Zoofy gebruiken om snel, veilig en betrouwbaar afspraken te maken met specialisten in jouw regio. Vul in het zoekveld jouw woonplaats in en alle te boeken klussen worden direct getoond. Met een klik maak je een afspraak voor jouw klus met een vakman. Zo gefikst! Probeer het nu uit: meer dan 10.000 vakmannen uit gebruiken Zoofy al om klussen te vinden.

Waarom Zoofy?

  • Snelle hulp in geval van nood.
  • Gecertificeerde specialisten uit alle branches.
  • Makkelijk afspraken boeken.
  • Goedkoop: geen reiskosten, geen voorrijkosten.
  • Partners van IKEA, Hornbach, Bol.com en vele anderen.

Onze vakmensen zijn de beste

Net zoals je een taxi bestelt, kun je via Zoofy geschikte vakmannen vinden voor klussen in en om het huis. Stop met rondbellen: met Zoofy beslis jij wanneer het jou uitkomt. 10.000 vakmensen staan klaar om jou te helpen in geval van nood. Of je nu een elektricien, loodgieter, verwarmingsmonteur, tuinman of timmerman nodig heeft – Zoofy helpt jou altijd de juiste vakman in jouw regio te vinden.

Boek jouw klus gemakkelijk en snel! Beschrijf simpelweg het project, vul de gewenste datum in en vakmannen uit jouw regio kunnen zich aanmelden voor jouw klus. Heb je vragen over het gebruik van Zoofy? Neem contact met ons op! Ons team adviseert je graag.

Onze vakmannen zijn geweldig

Over Zoofy

Er moet een makkelijkere manier zijn! Dat dacht Zoofy-oprichter Arthur de Leeuw in 2015 na een gesprek met zijn zus. Ze was al dagen wanhopig op zoek naar een afspraak met een cv-monteur bij haar in de buurt. Pas na tien belletjes kreeg ze iemand aan de lijn die kon langskomen, maar wel pas over vier dagen. Toen ze achteraf naar de rekening keek, steeg de irritatie weer in haar op. Hoge voorrij- en reiskosten dreven de uiteindelijke kosten aanzienlijk op. Dit is het begin van Zoofy.
Arthur de Leeuw’s idee is uitgekomen. Met Zoofy laat hij mensen en vakmensen zien dat het toch eenvoudiger kan. Het Nederlandse bedrijf heeft snel naam gemaakt vanuit hartje Amsterdam. Het online platform Zoofy is al zeer succesvol in Nederland en breidt ijverig uit naar andere landen. Inmiddels hebben al meer dan 200.000 mensen een klus geboekt via Zoofy. Steeds meer vakmannen en vrouwen registreren zich ook op het online platform Zoofy om klussen uit te voeren. Via de app kan je in een paar stappen een afspraak boeken via jouw smartphone. Kan het nog beter? Ja, want Zoofy rekent geen voorrij- of reiskosten! Eerlijke hulp tegen eerlijke prijzen voor mensen in nood!

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik betalen?

Nadat de reparatie is voltooid, ontvang je de factuur per e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Nu kan je het factuurbedrag online betalen tegen de gegeven betaaldatum.

Worden de vakmannen gecontroleerd op hun kwalificaties?

Ons team controleert elke vakman die zich op Zoofy wil inschrijven. Wij controleren opleidingen en werkcertificaten om ervoor te zorgen dat reparaties in jouw huis door een echte vakman wordt uitgevoerd. Natuurlijk houden we ook alle uitgevoerde klussen in de gaten en vragen we of klanten tevreden waren over de werkprestaties van de vakman, want we willen je een service bieden die jou het leven gemakkelijker maakt.

Hoe kan ik een afspraak annuleren?

Zolang jouw afspraak niet is bevestigd, kan je deze ten alle tijde kosteloos annuleren. Zodra de afspraak is bevestigd, staat de afspraak vast. Kosteloze annuleringen zijn dan alleen mogelijk tot 48 uur voor de afgesproken datum. Indien u de afspraak op korte termijn moet annuleren, behouden wij ons het recht voor annuleringskosten van de geldende servicekosten in rekening te brengen.

Hoe kan ik een probleem melden?

Als je niet tevreden bent over de prestaties van de vakman, spreek hem dan rechtstreeks aan of neem binnen 72 uur contact op met onze klantenservice – per e-mail. In de meeste gevallen bied de vakman zelf een passende oplossing. In uitzonderlijke gevallen sturen wij een nieuwe vakman om het probleem ter plaatse te bekijken en voor jou te verhelpen.

Worden mij reiskosten of voorrijkosten in rekening gebracht?

Nee, wij brengen geen voorrij- of reiskosten in rekening. Wij werken met een netwerk van vakmannen uit het hele land. Dit betekent dat we bijna altijd een vakman bij u in de buurt kunnen vinden. Daardoor zijn reiskosten overbodig en bespaar jij geld.

Nog meer vragen? Bezoek deze pagina.

Zoofy app

Zoofy is nu ook beschikbaar als app. Gewoon downloaden in de app store van jouw mobiele telefoon provider. Het is gemakkelijk om via de app contact op te nemen. Waar wacht je op? De zoektocht naar een vakman is nu voorbij: download de Zoofy app en huur een vakman uit de buurt in.