10/10/2022

Zoofy in meer dan 100 steden in Europa

Nu gaat het internationaal. Zoofy komt ook naar Duitsland en gaat van start in de grote mediastad Keulen. Met onze eerste uitbreiding willen we onze dienst ook in Duitsland kunnen aanbieden, zodat je niet alleen staat met jouw probleem. Tot nu toe hebben wij in Nederland mensen kunnen overtuigen van onze diensten, omdat wij precies weten waar het probleem zit en jou de juiste oplossing bieden. Met de juiste selectie van professionals is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw probleem zonder complicaties op te lossen. Wij zijn jouw kleine hand in nood! De aanleiding voor de oprichting van het handwerkplatform was het gebrek aan vakkundig personeel, dat niet beschikbaar was bij een plotselinge handwerkzaak. De zus van oprichter Arthur de Leeuw kon niet op tijd een verwarmingsmonteur vinden die haar de volgende beste afspraak kon aanbieden. Of de afspraak was niet tijdig genoeg of het vakkundig personeel was gewoonweg te duur. Dus richtte Arthur von Leeuw in 2015 het Nederlandse netwerk Zoofy op.

Het netwerk

Het netwerk moest verschillende professionals klaar hebben staan om in geval van nood het probleem snel en zonder extra kosten te verhelpen. Daarbij moest het netwerk helpen om binnen enkele minuten loodgieters, verwarmingsmonteurs, elektriciens of andere professionals te regelen om het knutselprobleem op te lossen. Nu is het 2022 en bieden wij jou meer dan 12.500 professionals en specialisten in verschillende ambachten in het hele land. Zoofy beschikbaar in meer dan 100 steden in Europa! Dus waar jij ook bent, het Nederlandse platform kan jou helpen met jouw probleem. Vanaf Nederland heeft het Nederlandse platform een bandbreedte aan toepassingsgebieden en dit wordt steeds verder uitgebreid. Maar voordat je contact opneemt met jouw vakman, controleren wij elke vakman zorgvuldig. Dit waarborgt onze kwaliteitsstandaard, die voor ons net zo belangrijk is als voor jou. Na de controle wordt hij toegevoegd aan het netwerk en kan jij beslissen welke vakman jij wilt inschakelen. Onze klanten staan bij ons centraal, daarom houden we alle klussen die we aannemen streng in de gaten! Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan zullen wij ons best doen om eventuele afwijkingen op te lossen. Met zijn service en zijn diensten wil het ambachtelijke platform jou het leven wat makkelijker maken.

Keulen wordt onze eerste Duitse stad

We zijn gemakkelijk te bereiken. Maar voordat je belt, bekijk onze gratis website of mobiele app. In een paar minuten maak je een afspraak met een specialist en is je probleem opgelost. Uiteraard kan jij meer informatie over ons krijgen op onze sociale media. Na een succesvolle zeven jaar in Nederland, waar we onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht onze diensten hebben kunnen aanbieden, maken we de overstap naar ons buurland Duitsland. Keulen wordt onze eerste Duitse stad waar de diensten van ons Nederlandse platform ook gebruikt kunnen worden. Andere grote steden zullen volgen en kunnen met eigen ogen zien hoe gemakkelijk het is om het Nederlandse platform te gebruiken. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Dit begint met het verwelkomen van nieuwe handelaren en eindigt met klanttevredenheid. Wij zijn altijd bezig om onze service te verbeteren en jouw problemen op een eenvoudige en ongecompliceerde manier op te lossen. Maak nu een afspraak, wij wachten op jou!