Deurklinken vervangen

391keer aangevraagd

Een deurklinken vervangen is geen grote klus. Je kunt het overlaten aan een vakman.

Top Klusjesmans

kobe
Kobe Klusjesman
5/5 - 145 Reviews
Pelt
204 jobs done
Klusjesman

Met al 25+ jaar ervaring heb ik elk klusje zo gedaan. Mijn favoriete klus is het ophangen van spiegels en lampen.

De communicatie rondom de afspraak heb ik als prettig ervaren. Tijdens het beoordelen van het probleem gaf Kobe duidelijk aan wat de opties waren om het probleem op te lossen en dacht hij goed met mij mee.

Boek een klus
Evert
Evert Klusjesman
5/5 - 34 Reviews
Hamme
69 jobs done
Klusjesman

Met al 20 jaar ervaring als klusjesman heb ik inmiddels alles wel gezien. Doorgaans ben ik vooral bezig met keuken plaatsen, maar Zoofy is ideaal voor de kleinere klusjes tussendoor.

Ontzettend aardige klusman die naast goed werk leverde ook goed communiceerde. Een aanrader!

Boek een klus

Deurklinken vervangen bij Zoofy

Deurklinken laten vervangen door een vakman? Dan weet je zeker dat de deurklink correct is gemonteerd. Beschrijf jouw klus en maak direct een afspraak met een vakman bij jou in de buurt.

Vervanging van een deurklink door een vakman

Laat jouw deurklink installeren door een betrouwbare vakman. Boek direct en gemakkelijk via Zoofy. Welke deurklink je moet kiezen, hangt voornamelijk af van het type deur die je hebt. Scharnieren en sloten voor schuttingdeuren zien er heel anders uit dan scharnieren en sloten voor de buitendeur van jouw huis. Scharnieren en sloten van hekdeuren zijn vaak een cilinderslot met een eindstang als het een houten deur is. Scharnieren en sloten voor hardhouten deuren zijn meestal cilindersloten. Ook de plaats van de deur moet in aanmerking worden genomen. Het deurslot dat je kiest voor een binnendeur mag uiteraard lichter zijn dan het slot voor een buitendeur. Als je op zoek bent naar een goed slot voor de buitendeur, moet je het merk SKG overwegen. Een standaard inbraakwerend product houdt de inbreker 3 minuten tegen en is herkenbaar aan een ster. Een zwaar inbraakwerend slot houdt de inbreker 5 minuten tegen en is herkenbaar aan 2 sterren, en een extra zwaar inbraakwerend product houdt de inbreker 10 minuten tegen en is herkenbaar aan 3 sterren. In de regel volstaat het om een SKG-slot met slechts één ster te kiezen. Als je op zoek bent naar een deurslot voor jouw bedrijf, kan een sterkere beveiliging nodig zijn. Binnendeuren hebben een insteekslot aan de zijkant van de deur. Toiletten zijn een uitzondering, daar moet je kiezen voor een toiletslot. Hetzelfde geldt voor de badkamer. Jij weet nog steeds niet zeker welke sloten en grendels je moet kiezen? Dan kan je altijd een van onze deskundigen om advies vragen. Zij zullen jou graag helpen!  

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App