Toiletbril vervangen

759keer aangevraagd

Je kunt bij Zoofy al een klusjesman boeken vanaf 55 euro per uur. Een klusjesman kan een toiletbril binnen een uur vervangen. Zoofy maakt het makkelijk om de beste klusjesman bij jou in de buurt te vinden.

Top Klusjesmans

kobe
Kobe Klusjesman
5/5 - 145 Reviews
Pelt
204 jobs done
Klusjesman

Met al 25+ jaar ervaring heb ik elk klusje zo gedaan. Mijn favoriete klus is het ophangen van spiegels en lampen.

De communicatie rondom de afspraak heb ik als prettig ervaren. Tijdens het beoordelen van het probleem gaf Kobe duidelijk aan wat de opties waren om het probleem op te lossen en dacht hij goed met mij mee.

Boek een klus
Evert
Evert Klusjesman
5/5 - 34 Reviews
Hamme
69 jobs done
Klusjesman

Met al 20 jaar ervaring als klusjesman heb ik inmiddels alles wel gezien. Doorgaans ben ik vooral bezig met keuken plaatsen, maar Zoofy is ideaal voor de kleinere klusjes tussendoor.

Ontzettend aardige klusman die naast goed werk leverde ook goed communiceerde. Een aanrader!

Boek een klus

Hoeveel kost het om een toiletbril te vervangen?

Hoe vervang je een toiletbril

Een toiletbril vervangen? Of jouw toiletbril nu kapot is, niet meer past in jouw nieuw ontworpen badkamer of je gewoon wilt experimenteren met een trendy exemplaar met discolampen: Je eigen toiletbril verwisselen is een koud kunstje! Voordat je naar de winkel rent om een nieuwe te kopen, is het belangrijk na te gaan of je de "normale" universele toiletzitting heeft of een in een andere maat: Fijn dat de nieuwe past. Je kunt natuurlijk zelf een meetlint gebruiken, maar als je jouw toilet googelt, staat dit vaak ook in de specificaties!

Wat heb je nodig?

  • Je nieuwe (bijpassende) toiletbril.
  • Een schroevendraaier.
  • Mogelijk een moersleutel.

Wat moet je doen?

  1. Kijk welk type toiletbril je hebt. Er zijn modelspecifieke stoelen en universele stoelen. Een modelspecifieke zitting past alleen op een bepaalde pot, de universele zitting past op elke toiletpot
  2. Verwijder de oude zitting: draai de metalen schroeven los. Deze zitten aan de achterkant en gaan verticaal in de kom. Als ze eenmaal los zijn, kan je de toiletbril verwijderen.
  3. De nieuwe toiletzitting monteren: in de gebruiksaanwijzing van de zitting kan je lezen hoe je deze instelt. Plaats eerst de schroeven op dezelfde manier als je de oude hebt verwijderd.
  4. Draai ze niet te strak aan, want dan moet je ze misschien bijstellen. Draai stevig vast na het afstellen.
  5. Geniet van je eerste ervaring met de nieuwe toiletbril!

Attentie!

Toiletbril vervangen? Misschien heb je net een nieuwe stoel gekocht die op een andere manier moet worden vastgezet. Voordat jij jouw oude zitting verwijdert, moet jedus altijd de gebruiksaanwijzing van jouw nieuwe toiletzitting raadplegen of een vakman vragen het voor jou te doen.
wc lekkage

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App