Laminaat leggen

607keer aangevraagd

Neem het van ons aan: Je schoonvader zit er niet wekenlang naar uit te kijken om je te helpen laminaat te leggen. Besteed jouw klus uit aan een van onze vakmannen, dan is het zo gefikst. Benieuwd naar de voordelen?

Top Klusjesmans

Evert
Evert Klusjesman
5/5 - 34 Reviews
Hamme
69 jobs done
Klusjesman

Met al 20 jaar ervaring als klusjesman heb ik inmiddels alles wel gezien. Doorgaans ben ik vooral bezig met keuken plaatsen, maar Zoofy is ideaal voor de kleinere klusjes tussendoor.

Ontzettend aardige klusman die naast goed werk leverde ook goed communiceerde. Een aanrader!

Boek een klus
kobe
Kobe Klusjesman
5/5 - 145 Reviews
Pelt
204 jobs done
Klusjesman

Met al 25+ jaar ervaring heb ik elk klusje zo gedaan. Mijn favoriete klus is het ophangen van spiegels en lampen.

De communicatie rondom de afspraak heb ik als prettig ervaren. Tijdens het beoordelen van het probleem gaf Kobe duidelijk aan wat de opties waren om het probleem op te lossen en dacht hij goed met mij mee.

Boek een klus
Laminaat leggen? Laat een professional je helpen met het leggen van laminaat. Maak een afspraak met een vakman bij jou in de buurt.

Kliklaminaat installatie door een professional

Wil jij laminaat laten leggen? Laminaat leggen is op zich geen raketwetenschap. Vooral als je kliklaminaat gebruikt, is het een kwestie van de planken in elkaar duwen. Voel je de klik niet? Dan doe je er goed aan dit werk uit te besteden en het laminaat te laten leggen. Het volstaat niet om de kliklaminaatplanken in elkaar te schuiven. Het eigenlijke leggen en zagen is zwaar werk, je moet er echt geknipt voor zijn. Laminaat plaatsen wordt vaak onderschat of er wordt te weinig tijd voor genomen. Dankzij Zoofy hoef je het niet zelf te doen. Nog steeds niet overtuigd? Hieronder sommen we vijf voordelen op die de installatie van een laminaatvloer jou oplevert. Op deze pagina vind je ook informatie over hoeveel het kost om laminaat te laten plaatsen of - als je liever een doe-het-zelver bent - tips om zelf laminaat te plaatsen. laminat verlegen

Laminaat laten leggen: de 5 voordelen

Lees hieronder de vijf voordelen van het laten plaatsen van laminaat door een professionele vloerenlegger

1. Laminaat laten leggen bespaart tijd

Onze vakmensen beschikken over uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Ze kunnen laminaat leggen binnen een Zoof. Wat jullie doe-het-zelvers in een paar dagen kunnen doen, kunnen onze Zoofy-vakmannen in een dag. Lastige hoeken? Een oud huis waar de vloer niet helemaal vlak is? Onze klusjesmannen vinden laminaatvloeren niet erg. Stel je voor hoeveel tijd en geld je kunt besparen als je er geen week vakantie voor hoeft te nemen.

2. Laminaatvloeren voor het beste resultaat

Onze Zoofy vakmannen zijn echte professionals. Zoals reeds vermeld, is het in elkaar klikken van laminaat geen probleem. Een laminaatvloer leggen met allerlei obstakels is een vak apart. Wil je er zeker van zijn dat je een mooi eindresultaat krijgt? Je kan deze taak overlaten aan onze professionals. Met hun jarenlange ervaring weten onze vakmensen precies wat belangrijk is en zorgen zij voor een vlekkeloos eindresultaat. Als je zelf aan een klus begint en er zit een gat tussen jouw laminaat, kan je de plank niet zomaar verwijderen. Dan moet je helemaal opnieuw beginnen. Aangezien de gemiddelde laminaatvloer jaren meegaat, is dit natuurlijk niet iets wat je wilt. Je krijgt het beste resultaat als je jouw laminaatvloer door een vakman laat leggen.

3. Laminaatvloer gelegd met de "all-clear" van Zoofy

Als jij - door gebrek aan ervaring - een week na het leggen van uw laminaatvloer plotseling grote kieren heeft omdat het hout is gaan krimpen. We kunnen je al horen vloeken. Als je jouw installateur van laminaatvloeren doorverwijst via Zoofy, kan je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Is er iets mis? Dan zoeken we samen naar een oplossing tot je dat bent. Bovendien is uw baan verzekerd met het garantiepakken Wil je meer weten over het garantiepakket?

4. Vermijd relatieproblemen door uw laminaatvloer te laten plaatsen

Wat doen klussen als laminaat leggen met je relatie? Helemaal niets. Jullie doe-het-zelf klus zal snel jouw doe-het-zelf klus worden. Voorkom relatieproblemen en bespaar jezelf wat ruzies. Laat Zoofy jouw laminaat leggen.

5. De juiste ondervloer bij het leggen van jouw laminaatvloer

Heb je aan de ondervloer gedacht? Als je kiest voor een harde vloer zoals laminaat of PVC, is de ondervloer belangrijk. Het beschermt jouw vloer tegen vocht en zorgt voor isolatie en geluidsisolatie. Het kan moeilijk zijn om zelf uit te zoeken welke ondervloer jij het beste kunt gebruiken. Onze vakmensen helpen jou daar graag bij.

Plinten en trappen

Het monteren van plinten is een klus die je gemakkelijk zelf kunt doen. Tenminste als je kiest voor plinten. Maar met veel hoeken kan het snel een tijdrovend en precies werkje worden. Als het laminaat toch wordt gelegd, is het voor de doe-het-zelver een klein klusje om ook de plinten of trappen te leggen.

Kosten voor het leggen van laminaat

Ben jij benieuwd of je zelf moet helpen met het leggen van laminaat en wat het leggen van laminaat kost? De prijs voor het leggen van laminaat begint bij €55,00 per uur. Deze prijs hangt niet af van waar jij woont. Voor een vakman in Antwerpen betaal je dezelfde prijs als voor een vakman in Gent. Dezelfde prijzen gelden ook buiten de (grote) steden. Wij vinden het belangrijk om professionele en ervaren vakmensen naar onze klanten te sturen. De prijs voor onze ambachtslieden wordt opgemaakt omdat we de markt nauwlettend in de gaten houden. Zo betaal jij nooit te veel en krijgen onze vakmensen een gezond uurloon dat ze meer dan verdienen. De kosten voor het leggen van laminaat hangen af van de vraag of de vakman de materialen zelf moet verzamelen, hoe groot de oppervlakte is, of er een ondervloer moet worden gelegd en hoe de vloer eruit moet komen te zien.

Bespaar op de kosten voor het leggen van laminaat

Als je de totale prijs voor het leggen van laminaat wilt besparen, kan je de ondervloer al zelf leggen. Als een bestaande ondervloer beschikbaar en nog in goede staat is, kan je die gebruiken. Wil je meer besparen? De prijs voor het leggen van laminaat zal natuurlijk ook lager zijn als je ervoor zorgt dat de materialen zoals laminaat enz. al in huis aanwezig zijn. Dit bespaart de vakman tijd bij het aanschaffen van de materialen. Tijd waarin hij natuurlijk ook zijn uurloon krijgt - naast de materiaalkosten. Heb je liever iemand die plinten kan leggen? Daar hebben we ook vakmensen voor.
Timmerman
Werkblad op maat
Kattenluik installeren
Deuren plaatsen
Inloopkast bouwen
Laminaat leggen
Traprenovatie
Deurgreep monteren
Schutting plaatsen

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App