Kraan vervangen

485keer aangevraagd

Wil jij een oude kraan vervangen of een nieuwe laten installeren? Laat het doen door een vakman, dan weet je zeker dat het goed zit.

Top Loodgieters

Rachid
Rachid Loodgieter
5/5 - 45 Reviews
Gent
78 jobs done
Loodgieter

Ik werk al 30+ jaar in het vak. Verstoppingen, leidingen verleggen, nieuwe kranen plaatsen, noem het maar op. Elke loodgieters klus heb ik ervaring mee.

Ik kreeg keurig een appje dat hij onderweg was. Het vervangen van de kraan was lastig i.v.m. ruimtegebrek, maar hij heeft het netjes voor elkaar gekregen.

Boek een klus
Henk
Henk Loodgieter
5/5 - 54 Reviews
Leuven
88 jobs done
Loodgieter

Mijn favoriete klus is het oplossen van verstoppingen, daar worden de mensen altijd zo blij van.

Zeer snelle en vakkundige service, in plaats van de volgende dag zelfs de zelfde dag de klus geklaard. Goede communicatie, vriendelijk en ik ben super blij met Henk.

Boek een klus

Vervangen of installeren van een kraan

Kraan vervangen? Heb jij een lekkende kraan? Of wilt je de binnenkant van jouw kraan vervangen? Of wil jij alleen de uitloop van jouw kraan vervangen? Een loodgieter zal het voor je doen. Op onze website vind je professionals die jou kunnen helpen. Dagelijks krijgen wij verzoeken om kranen te installeren of te vervangen. Op basis van jouw postcode tonen wij jou direct de tarieven die bij jou in de buurt gelden. Dan weet je wat de arbeidskosten zijn. Helaas kunnen we jou de materiaalkosten niet laten zien. Dit hangt af van het type kraan. Er zijn kranen vanaf een paar euro, maar de bekendere merken, zoals een Grohe-kraan, zijn meestal duurder. Het voordeel: ze gaan meestal veel langer mee. Via ons kan je een loodgieter inhuren om jou te helpen bij het installeren van een buitenkraan, keukenkraan of mengkraan. Een thermostatische kraan is ook geen probleem. Als je een beetje handig bent, kun je het altijd eerst zelf proberen.

De kraan afsluiten

Wil je de kraan opendraaien en de kraan beweegt? Dan is de kraan los. Je hebt de keuze: zelf doen of een loodgieter vragen om de kraan weer te komen repareren. Een loodgieter kan gemakkelijk en snel geregeld worden via Zoofy. Het repareren van de kraan is een fluitje van een cent voor de loodgieter. Meestal zijn het één of meer moeren die moeten worden aangedraaid. Je kunt het ook zelf proberen. Je moet de kraan helemaal losdraaien om bij de moer te komen. Zorg voor het juiste gereedschap. Heb je het zelf geprobeerd maar is het niet gelukt en zit de kraan nog steeds (of al) los? Dan is een loodgieter altijd een oplossing. Zo weet je zeker dat de kraan gerepareerd wordt. Wasserhahn austauschen

Prijs van de keukenkraan vervangen

Je vraagt je nu natuurlijk af hoe duur het is om een keukenkraan te vervangen. De prijs voor het vervangen van een keukenkraan begint bij 65 euro per uur. De uiteindelijke prijs hangt af van het type kraan die jij wilt laten installeren. Heb je de kraan al gekocht of moet de vakman het voor jou doen? Zodra de klus is geaccepteerd en jij in contact staat met de loodgieter, kan je hem vragen jou een kostenschatting te geven voor het vervangen van jouw keukenkraan.

Plan een loodgieter via Zoofy voor kraan vervangen

Wij sturen jouw aanvraag door naar onze installateurs die ervaring hebben met het installeren van een kraan. Je kunt altijd aangeven wanneer je liever hulp hebt. Zelfs als het dringend is. Met spoed vinden we een loodgieter die jou dezelfde dag nog komt helpen. We tonen de prijzen vooraf. Zo krijg je een overzicht van de kosten. Materialen zijn niet inbegrepen, aangezien de prijzen voor kranen sterk variëren. Als de kraan naar tevredenheid is geïnstalleerd, maakt de loodgieter vaak ter plekke een factuur voor jou op. Jij ontvangt dit per e-mail. Je kunt dan betalen via Tikkie, iDeal of bankoverschrijving. Via de website kan jij 24 uur per dag een aanvraag doen voor het plaatsen van een kraan. Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar.

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App