Radiator aansluiten

649keer aangevraagd

Het is gemakkelijker om een bestaande radiator te vervangen. Vaak wordt het centrale verwarmingssysteem afgetapt, de radiator op de juiste plaats gehangen, aangesloten en vervolgens wordt het verwarmingssysteem gevuld en ontlucht. Een loodgieter kan jou daarbij helpen.

Top Loodgieters

Rachid
Rachid Loodgieter
5/5 - 45 Reviews
Gent
78 jobs done
Loodgieter

Ik werk al 30+ jaar in het vak. Verstoppingen, leidingen verleggen, nieuwe kranen plaatsen, noem het maar op. Elke loodgieters klus heb ik ervaring mee.

Ik kreeg keurig een appje dat hij onderweg was. Het vervangen van de kraan was lastig i.v.m. ruimtegebrek, maar hij heeft het netjes voor elkaar gekregen.

Boek een klus
Henk
Henk Loodgieter
5/5 - 54 Reviews
Leuven
88 jobs done
Loodgieter

Mijn favoriete klus is het oplossen van verstoppingen, daar worden de mensen altijd zo blij van.

Zeer snelle en vakkundige service, in plaats van de volgende dag zelfs de zelfde dag de klus geklaard. Goede communicatie, vriendelijk en ik ben super blij met Henk.

Boek een klus

Radiator in de woonkamer laten plaatsen

Radiatoraansluiting? Werkt jouw oude radiator niet meer naar behoren? Of wil je de radiator op een andere plaats in huis? Geen probleem, regel via onze website een loodgieter om jouw radiator te vervangen. Wij hebben dezelfde dag nog een Zoofy professional voor jou klaarstaan. P.s., een andere dag kan ook altijd nog! Een radiator vervangen is niet ingewikkeld, maar moet zorgvuldig gebeuren. Onze loodgieters weten wat te doen met jouw verwarmingsinstallatie en in welke volgorde radiatoren moeten worden vervangen. Als jij een nieuwe radiator wilt installeren, bereken dan altijd eerst hoe groot de nieuwe radiator moet zijn om de kamer te verwarmen. Onze installateurs kunnen dit voor jou doen. Maar jij kunt het zelf berekenen door de volgende vuistregel toe te passen: jouw nieuwe verwarming moet 75 W per m3 te verwarmen lucht leveren. Als voorbeeld: jouw woonkamer is 5 meter breed, 7 meter lang en 2,30 meter hoog. Het volume van deze ruimte is 80,5 m3 (5 x 7 x 2,30). De radiatoren in jouw woonkamer moeten dan 6038,5 W (80,5 x 75) geven. Opmerking: Deze berekeningsmethode is een ruwe schatting. Een loodgieter kan de berekening veel nauwkeuriger voor jou uitvoeren. Laat jij liever een loodgieter jouw radiator installeren? Hij zal rekening houden met de isolatie van jouw huis en welke temperatuur jij in jouw huis wenst. Radiator

Radiator installatiekosten

Wij begrijpen dat jij benieuwd bent naar de kosten van het installeren van een radiator. Bij Zoofy zijn we transparant over onze prijzen. Wij werken met een vast uurtarief. De kosten voor het plaatsen van een radiator hangen ook af van het werk dat jij door ons wilt laten doen. Heb jij meerdere radiatoren? Of wil je een nieuwe flat en moet je de leidingen leggen? Dit zijn allemaal factoren die betekenen dat de loodgieter meer tijd nodig heeft om de klus te klaren. Het is daarom moeilijk om vooraf een exacte prijs te geven. Nadat jij jouw klusaanvraag hebt ingediend, neem altijd contact op met de vakman. Als je hem precies vertelt of laat zien wat er moet gebeuren, kan hij jou een duidelijke indicatie geven van de uiteindelijke kosten. Hieronder vind je een overzicht van de kosten voor het installeren van een radiator.
Radiator vervangen Kosten
Installatie van een radiator per uur incl. BTW. € 75
Radiator plaatsen met spoed € 98

Aansluiten van jouw radiator

Heb jij hulp nodig bij het aansluiten van jouw radiator? Als je een ander model wilt of jouw radiator wilt verplaatsen, is er altijd wat leidingwerk nodig. Neem voor een passend advies contact op met een van onze installateurs. Onze installateurs helpen jou graag. Zij hebben veel ervaring met het plaatsen en verplaatsen van radiatoren. Een loodgieter zal rekening houden met de te handhaven spelingen. Vooral als er aanpassingen aan de leidingen moeten worden gedaan, is het geen slecht idee om een loodgieter in te schakelen. Met behulp van Zoofy kan je er zeker van zijn dat de aansluiting van de radiator goed gebeurt. Bovendien biedt Zoofy jou twee maanden garantie op het werk. Wil jij vandaag nog geholpen worden door een erkende loodgieter? Dan kan dat. Een andere dag naar keuze is ook mogelijk. Jij kiest een datum en tijd die jou het beste uitkomen en vult jouw  gegevens in. Vanaf daar zorgt Zoofy voor de rest. Hoe werkt het? Er wordt een sms gestuurd naar alle installateurs in jouw omgeving. Er is bijna altijd een vakman in jouw omgeving die jouw radiator kan vervangen. Zij helpen jou volgens een vast tarief, dat jij kunt zien wanneer je een afspraak maakt, en zij rekenen geen reis- of voorrijkosten.

Heb je andere klusjes rond het huis?

Via Zoofy kan jij allerlei vakmensen vinden die jou kunnen helpen met reparatie- en/of onderhoudswerkzaamheden in of aan jouw woning. Elektriciens, installateurs van centrale verwarming, dakwerkers, klusjesmannen, timmerlieden, schilders, stukadoors, tuinmannen en slotenmakers staan tot jouw beschikking. Met een pool van professionals is er altijd wel een vakman in de buurt die jou kan helpen met jouw klus.

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App