Dit is wat een verdelger kan kosten

Het inhuren van een ongediertebestrijder, in de volksmond een verdelger genoemd, is meestal onaangenaam. Want ongedierte in je eigen huis of op je erf in de tuin is niet leuk. Heb jij zo snel mogelijk een verdelger in de buurt nodig, maar wil jij eerst weten wat een verdelger kost? Wij zullen jou dat in dit artikel uitleggen: Afhankelijk van de dieren die jij moet controleren op jouw eigendom.

Kosten van de verdelger en waarom ze zo variëren

Of het nu gaat om kakkerlakken, vliegen of ratten, een verdelger kan jou helpen met elk soort ongedierteplaag. Let in jouw huis en in buitenruimtes zoals de kelder of tuinhuisjes op restjes, dode en levende dieren en andere sporen om een plaag in een vroeg stadium op te sporen. In principe kan worden gezegd dat de kosten van een verdelger sterk kunnen variëren. De reden hiervoor is dat dieren, of het nu gaat om insecten, ratten of marters, niet voorspelbaar zijn. Vang-, verplaatsings- en vergiftigingspogingen kunnen al dan niet succesvol zijn, afhankelijk van het dier, de locatie en het aantal individuen - met een voortdurend wisselend tempo. Daarom moet jij altijd rekening houden met het maximale bedrag van een succesvolle verdelgingsoperatie dat we hebben genoemd, want als het om ongediertebestrijding gaat, is het alles of niets! Je kunt een kakkerlakkenplaag bijvoorbeeld niet gedeeltelijk bestrijden, omdat elk overlevend individu eieren kan leggen en zo de populatie kan herstellen en vermeerderen.

Zo zijn de kosten opgemaakt

Insecten verwijderen Kosten van de verdelger
Verplaatsing wespennest  50 € - 200 €
Wespennest verwijderen  vanaf 200 €
Vliegen  50 € - 250 €
Kakkerlakken  200 € - 700 €
Vlooien  100 € - 500 €
Bedwantsen  100 € - 600 €
Motten  50 € - 450 €
Mieren  50 € - 250 €
Verdelger voor grote dieren Kosten verdelger
Martens  200 € – 1.000 €
Muizen  150 € - 220 €
Ratten  100 € - 650 €
Ongediertebestrijding

Dit is wat een verdelger kan kosten

Een verdelger kost jou tussen de 50 en 1.000 euro. Voor motten en mieren, bijvoorbeeld, begin je met kosten van 50 euro voor het leggen van ongecompliceerd lokaas als je een vrij kleine plaag hebt. Het vangen en herplaatsen van een marter kan duur zijn: De kosten kunnen oplopen tot 1.000 euro.

Bestrijdingskosten voor het verwijderen van insecten

Insecten verwijderen door een verdelger kost jou waarschijnlijk tussen de 50 en 700 euro. De bestrijding van mieren en vliegen is bijzonder goedkoop. Deze kunnen worden verwijderd voor 50 tot 250 euro. Motten kunnen iets duurder zijn: Hier moet jij rekenen op maximale kosten van 450 euro voor zware aantastingen. Het verwijderen van een wespennest hangt af van de vraag of jij het wespennest wilt verplaatsen naar een meer geschikte plaats voor de beschermde dieren, of dat jij het wespennest volledig wilt laten verwijderen. Dit kost tussen de 50 en 200 euro voor een verhuizing, maar vanaf 200 euro en meer voor een verhuizing. Lees voor meer informatie ons artikel over wespennesten. Bijzonder vervelend zijn de winterharde en zich snel voortplantende kakkerlakken. Ze kunnen tot 700 euro kosten, bedwantsen tot 600 euro en vlooien tot 500 euro.

Bestrijding van kleine dieren

Als je problemen heeft met marters, muizen of ratten, kan een verdelger jou helpen. In het geval van een rattenplaag maakt jou kosten tussen 100 en 650 euro, vooral als ratten moeten worden gedood en hun kadavers moeten worden verwijderd. Bij marters bedragen de kosten tussen 200 en 1.000 euro vanwege hun behendige en behendige manier om zich te verstoppen en door zelfs de kleinste gaatjes te glippen. Als muizen jouw vervelend ongedierte zijn, moet je rekenen op een bedrag tussen 150 en 220 euro voor de verdelger.

Een verdelger bij jou in de buurt met Zoofy?

Op Zoofy vind je een breed scala aan ongediertebestrijders en verdelgers, dus er is vast wel een expert bij jou in de buurt. Upload gewoon jouw werk naar ons en beschrijf precies wanneer jij welk ongedierte hebt waargenomen en welke populatie jij vermoedt. Wij brengen jou in contact met een verdelger bij jou in de buurt, en de eerste afspraak is altijd een inventarisatie. Jij komt dan te weten welke dieren waar zitten, welke schade ze veroorzaken en welke maatregelen jou helpen bij jouw individuele probleem. Met een kostenraming en verdere afspraken waarop de verdelger bij jou thuis actief wordt, ben je dan geleidelijk van alle soorten ongedierte af en kan jij weer rustig leven en goed slapen.

Top Klusjesmans

Evert
Evert Klusjesman
5/5 - 34 Reviews
Hamme
69 jobs done
Klusjesman

Met al 20 jaar ervaring als klusjesman heb ik inmiddels alles wel gezien. Doorgaans ben ik vooral bezig met keuken plaatsen, maar Zoofy is ideaal voor de kleinere klusjes tussendoor.

Ontzettend aardige klusman die naast goed werk leverde ook goed communiceerde. Een aanrader!

Boek een klus
kobe
Kobe Klusjesman
5/5 - 145 Reviews
Pelt
204 jobs done
Klusjesman

Met al 25+ jaar ervaring heb ik elk klusje zo gedaan. Mijn favoriete klus is het ophangen van spiegels en lampen.

De communicatie rondom de afspraak heb ik als prettig ervaren. Tijdens het beoordelen van het probleem gaf Kobe duidelijk aan wat de opties waren om het probleem op te lossen en dacht hij goed met mij mee.

Boek een klus