Leggen van PVC vloeren

PVC wordt doorgaans geleverd in plaat- en tegelvorm, en je kunt jouw PVC-vloer laten verlijmen of los leggen. Als jij jouw PVC vloer wilt laten plaatsen, is dit het artikel voor jou. Wij vertellen jou welke kosten jij moet betalen voor welke PVC vloerbedekking optie.

Wat PVC vloeren voor jou kunnen doen

PVC-vloeren zijn gemaakt van een elastisch materiaal en zijn uiterst duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Je kunt kiezen voor PVC in verschillende afwerkingen om jouw eigen individuele vloerontwerp in jouw eigen vier muren te brengen. Een PVC-vloer kan er bijvoorbeeld uitzien als kersenhout, maar door zijn aard kun je de vloer nat en met schoonmaakmiddel schoonvegen en zijn er geen kieren tussen de planken, want PVC-vloeren zijn helemaal geen planken. borden.

Dit is hoe de kosten zijn opgebouwd

De prijs van PVC vloeren en de installatie ervan hangt voornamelijk af van het type PVC vloer die jij kiest. Er is PVC als plaatvloer, als zelfklevende tegels en als zelfliggende tegels. In het geval van parket tonen wij jou de realistische prijs per vierkante meter als gevolg van de 30% afval, en in de tweede kolom ziet je de prijs die zou gelden zonder afval.
PVC-platen per vierkante meter Prijs met 30 % afval Prijs zonder afval
Materiaal  9 € - 33 €  7 € - 25 €
Voorbereiding  2 € - 15 €  2 € - 15 €
Leggen  5 € - 8 €  5 € - 8 €
Totaal  16 € - 56 €   14 € - 48 €
Zelfklevende PVC-tegels per vierkante meter  Prijs
Materiaal  10 € - 25 €
Voorbereiding  2 € - 15 €
Leggen  6 € - 9 €
Totaal  18 € - 49 €
PVC zelf te leggen tegels per vierkante meter Prijs
Materiaal  30 € - 40 €
Voorbereiding  2 € - 10 €
Leggen  4 € - 7 €
Totaal  36 € - 57 €
PVC vloer leggen

PVC vloeren leggen: Dat is wat het kost!

Als je een kamer van twintig vierkante meter met PVC wilt uitrusten, moet je tussen 14 en 57 euro per vierkante meter betalen. Voor de hele kamer is dat tussen de 280 en 1.140 euro. Als jij kiest voor PVC-vloerbedekking als plaatmateriaal, varieert de prijs voor het PVC, inclusief materiaal, voorbereiding en leggen met 30% afval, tussen 14 en 48 euro. Een kamer van twintig vierkante meter kost dus tussen 280 en 960 euro. Bij zelfklevende tegels ligt de prijs voor de hele ruimte tussen 360 en 980 euro, bij zelfklevende PVC-tegels tussen 720 en 1.140 euro.

Kosten van PVC-bekleding

PVC-platen kosten tussen 7 en 25 euro per vierkante meter. Als je 30% afval meerekent, ligt de echte materiaalprijs tussen 9 en 33 euro. Daarnaast is er de voorbereiding en de werktijd die gemoeid zijn met het leggen van de PVC-vloer: Met 30 % afval moet je rekenen op 2 tot 15 euro per vierkante meter voor de voorbereiding, en wij schatten het leggen op 5 tot 8 euro per vierkante meter. Al met al kost een vierkante meter vloerbedekking van PVC-plaat, inclusief vakmanschap, tussen de 16 en 56 euro als je het afval meerekent. Het is 14 tot 48 euro zonder de snijberekening.

Zelfklevende tegels voor jouw PVC-vloer

Zelfklevende tegels zijn als materiaal aanzienlijk goedkoper dan zelfklevende PVC-tegels. Voor het materiaal moet je rekenen op 10 tot 25 euro per vierkante meter. De voorbereiding van de vloer door een vakman kost, net als bij andere soorten PVC-vloeren, tussen de 2 en 15 euro. Het leggen van zelfklevende PVC-tegels kost ongeveer 6 tot 9 euro per vierkante meter. Al met al kost een PVC-vloer van zelfklevende tegels tussen de 18 en 49 euro per vierkante meter.

Zelf leggende PVC tegels

Als je hebt gekozen voor een vloer van PVC die wordt gelegd met zelfleggende tegels, bespaar jij op de voorbereiding en het leggen, maar heb jij hogere materiaalkosten. Zelfleggende PVC-tegels kosten tussen de 30 en 40 euro per vierkante meter, maar zijn gemakkelijk te hanteren en snel te leggen. De voorbereiding van de vloer kan je het beste berekenen op 2 tot 10 euro, en jouw vakman zal jou voor het leggen 4 tot 7 euro per vierkante meter aanrekenen. In totaal kost een PVC-vloer met zelfleggende tegels tussen de 36 en 57 euro per vierkante meter.

Waarom Zoofy voor PVC vloeren

PVC vloeren worden steeds populairder. Vooral het onderhoudsgemak en de gunstige prijs overtuigen zowel particuliere als commerciële eigenaars en huurders. Wie zijn kamers wil laten inrichten met individuele PVC-designs is bij de experts van Zoofy aan het juiste adres. Upload jouw bestelling naar ons en wij brengen jou in contact met de juiste vakmensen die jij zo snel mogelijk de gewenste PVC-vloer bezorgen.

Top Klusjesmans

Evert
Evert Klusjesman
5/5 - 34 Reviews
Hamme
69 jobs done
Klusjesman

Met al 20 jaar ervaring als klusjesman heb ik inmiddels alles wel gezien. Doorgaans ben ik vooral bezig met keuken plaatsen, maar Zoofy is ideaal voor de kleinere klusjes tussendoor.

Ontzettend aardige klusman die naast goed werk leverde ook goed communiceerde. Een aanrader!

Boek een klus
kobe
Kobe Klusjesman
5/5 - 145 Reviews
Pelt
204 jobs done
Klusjesman

Met al 25+ jaar ervaring heb ik elk klusje zo gedaan. Mijn favoriete klus is het ophangen van spiegels en lampen.

De communicatie rondom de afspraak heb ik als prettig ervaren. Tijdens het beoordelen van het probleem gaf Kobe duidelijk aan wat de opties waren om het probleem op te lossen en dacht hij goed met mij mee.

Boek een klus