Deur verven

122keer aangevraagd

De schilder zal de deur schuren en schilderen. De prijs is inclusief arbeid, BTW en standaard schilderwerk. Let op: Als de deur in slechte staat is, nog niet is afgewerkt of als er meerdere lagen nodig zijn, kan de schilder meer in rekening brengen. Zorg er altijd voor dat de deur vrij toegankelijk is, zodat de schilder snel aan het werk kan.

Top Schilders

seppe
Seppe Schilder
5/5 - 112 Reviews
Herenthout
154 jobs done
Schilder

Vanaf jongs af aan help ik mijn vader al met schildersklussen, ik heb geleerd van de beste.

De klus is vakkundig en snel uitgevoerd. Voldoet aan de verwachting. Buitengewoon vriendelijk.

Boek een klus
Jonas
Jonas Schilder
5/5 - 16 Reviews
Köln
23 jobs done
Schilderen van buitenmuren, schilderen van deuren, schilderen van muren

Hallo, zoek jij een schilder voor schilderwerk? Ik ben hier voor jou! Wij zijn de lokale specialist voor de regio Vlaanderen voor schilderwerkzaamheden. Kernactiviteiten: Schilderen van gipsplaten, plafonds en deuren.

Deuren schilderen of nieuwe deuren kopen?

Als jouw voordeur, achterdeur of een binnendeur in jouw huis lelijk is geworden door afbladderende verf of krassen, is het tijd om er iets aan te doen. Sommige mensen kiezen ervoor om gewoon nieuwe deuren te kopen. Maar een nieuwe deur kopen is natuurlijk niet de meest economische optie. Veel particulieren en ondernemers kiezen er daarom voor om hun deur(en) door een professionele schilder te laten schilderen. Dit is niet alleen voordeliger, maar heeft ook andere voordelen. Er zijn nog andere interessante voordelen verbonden aan de keuze om jouw deuren te laten schilderen. Wat zijn deze voordelen? En welke mogelijkheden zijn er wat betreft het type verf wanneer jij jouw deuren wilt laten schilderen? Kun je bijvoorbeeld ook plastic deuren schilderen? Natuurlijk is het antwoord op de vraag "wat kost het schilderen van deuren?" ook belangrijk. Tot slot lees je in dit artikel over de beste tips voor het schilderen van deuren door Zoofy.

Kosten voor het verven van deuren

Normaal gesproken rekent een professionele schilder €149 voor het schilderen van een deur. Dit geldt ook voor de kozijnen van de deuren. Er kan ook een prijsverschil zijn tussen het schilderen van buitendeuren en binnendeuren. Buitendeuren zijn vaak bleker en hebben een dikkere verflaag nodig omdat het weer (zon en regen) de verflaag aantast. Maar nogmaals, er zijn veel factoren die meespelen in de prijs die voor het schilderwerk wordt gevraagd, zoals het aantal lagen en het soort verf. Heb je je eigen verf? Of zal de schilder het brengen? Geef dit door aan de schilder in de functieomschrijving.

Welke soorten deuren kunnen worden geverfd

Er zijn veel mogelijkheden om deuren te schilderen. Het meest voorkomende type deuren dat door een professioneel schildersbedrijf wordt geschilderd zijn houten deuren. Dit kunnen vlakke, egale deurvlakken zijn, maar ook designdeuren met reliëf en profielen kunnen goed geschilderd worden. De kosten voor het schilderen van een design- of stijldeur zijn weliswaar wat hoger, omdat dit schilderwerk meer tijd vergt. Naast houten deuren kan een ervaren schildersbedrijf ook kunststof deuren schilderen of aluminium deuren schilderen. Bepaalde materialen zoals kunststof of aluminium vereisen een speciale aanpak bij het schilderen. Het schilderen van kunststof deuren of aluminium deuren (net als het schilderen van een houten deur) kan jij dus het beste overlaten aan een professionele en ervaren schilder. Een ervaren vakman weet precies welke primers en verfsoorten het beste zijn voor een duurzaam en visueel aantrekkelijk resultaat. Ervaren schilders verwijderen, voordat zij gaan schuren en/of schilderen, bijna altijd de deur uit de scharnieren. Dan verwijderen ze de losse onderdelen van de deur, zoals de scharnieren, de deurknop, de brievenbus en eventueel het deurslot. Dit wordt gedaan om het best mogelijke schilderresultaat te bereiken en de deur schoon te schilderen. Door deze voorbereidende maatregelen kan een schilder ook veel sneller werken, wat de klant natuurlijk geld bespaart in het uurtarief dat voor de schildersklus in rekening wordt gebracht.

Bekijk Zoofy's aanbod voor professionele schilders

Op Zoofy vind jij diverse professionele schilders die hun diensten aanbieden in Vlaanderen. Voor elke klus vind jij op onze website een geschikte schilder! Boek direct de juiste schilder. Zoofy heeft altijd een schilder voor al jouw schildersklussen bij jou in de buurt.
Deur verven

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App