Keukenkastjes schilderen

401keer aangevraagd

Van tijd tot tijd is het tijd om uw keuken een nieuwe look te geven. Laat dat nou net zijn waar onze vakmannen goed in zijn. Benieuwd naar de kosten?

Top Schilders

Jonas
Jonas Schilder
5/5 - 16 Reviews
Köln
23 jobs done
Schilderen van buitenmuren, schilderen van deuren, schilderen van muren

Hallo, zoek jij een schilder voor schilderwerk? Ik ben hier voor jou! Wij zijn de lokale specialist voor de regio Vlaanderen voor schilderwerkzaamheden. Kernactiviteiten: Schilderen van gipsplaten, plafonds en deuren.

seppe
Seppe Schilder
5/5 - 112 Reviews
Herenthout
154 jobs done
Schilder

Vanaf jongs af aan help ik mijn vader al met schildersklussen, ik heb geleerd van de beste.

De klus is vakkundig en snel uitgevoerd. Voldoet aan de verwachting. Buitengewoon vriendelijk.

Boek een klus

Laat een schilder je keuken schilderen via Zoofy

Keuken laten schilderen? Een make-over hoeft niet veel te kosten. Een mooi resultaat bereik je al door je keuken te schilderen. Een nieuwe keuken hoeft niet meteen geplaatst te worden. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten als het gaat om het schilderen van je keukenkasten?

Waarom het schilderen van je keukenkasten een goed idee is

De keuken is een van de belangrijkste plekken in huis. Je brengt er elke dag veel tijd door. Het is daarom belangrijk dat jij je prettig voelt in jouw keuken. Koken en/of eten in een grauwe, armoedige kamer is allesbehalve comfortabel. De juiste sfeer in de keuken is belangrijk, want hier breng je veel kostbare momenten door met je gezin. Een mooie, stijlvolle keuken zorgt ervoor dat je er weer in wilt blijven en maakt het een gezellige plek voor het gezin. Daarnaast stijgt de waarde van je huis als je keuken op orde is. Je keuken schilderen is dus zeker geen overbodige luxe! Keuken schilderen

Wat zijn de mogelijkheden?

Als jij jouw keuken wilt schilderen, dan zijn er tal van mogelijkheden. Het schilderen van de keuken omvat niet alleen het schilderen van de muren, maar ook de kasten enzovoort. Dit zijn de opties:

Keukenmuren schilderen

Je kunt ervoor kiezen om de muren van jouw keuken te laten schilderen. Aangezien je keuken een plek is waar je elke dag veel tijd doorbrengt, is het meer dan normaal dat je na een tijdje meer dan moe bent van het zien van de kleur van je muren. Het schilderen van je keukenmuren geeft je keuken een geheel nieuwe look. Het is ook een goed idee om je keukenmuren te schilderen als je merkt dat er tijdens het koken iets is gemorst dat niet kan worden verwijderd. Zo heb je weer mooie, schone muren. Je kunt er ook voor kiezen om de plinten van jouw keukenmuren opnieuw te schilderen. Zo krijg je een nog beter resultaat!

Keukenfronten schilderen

Het schilderen van je keukenmuren maakt een groot verschil in je interieurinrichting, maar soms is het ook leuk om de kasten in je keuken te schilderen. Zo krijgen ook zij een nieuwe, trendy look. Als jij jouw keukenkasten wilt schilderen, is het belangrijk dat je voor het schilderen eventuele handgrepen of handgreepgaten verwijdert. Geen paniek als je geen klusjesman bent, want we helpen je graag met het demonteren en weer opbouwen van je keukenkasten!

Het plafond schilderen

Wanneer je je keukenmuren schildert, kan het zijn dat de kleur van je keukenplafond niet meer overeenkomt. In dit geval is het raadzaam om ook het plafond te schilderen. Ook als je plafond vies is of je gewoon een hele nieuwe sfeer wilt creëren, is het een goed idee om je plafond te laten schilderen.

Schilderen van keukentegels

Wat de meeste mensen niet weten is dat je je keukentegels ook kunt laten schilderen. Dit geldt zowel voor de vloertegels als voor de achterwand. Ben jij jouw keukentegels zat en vind je het tijd voor iets nieuws? Laten we de oorlog verklaren aan die oude, saaie keukentegels! Je hoeft jouw tegels niet te vervangen, laat ons ze schilderen en krijg precies de kleur die jij wilt. En schilderen is veel goedkoper dan vervangen!

Hoeveel kost het om een keuken te schilderen?

Als jij van plan bent jouw keuken te schilderen, wil je waarschijnlijk weten hoeveel dat gaat kosten. Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel het kost om jouw keuken te schilderen, maar we kunnen je een goed idee geven. Over het algemeen kost een schildersproject tussen 820 en 1500 euro, maar het kan aanzienlijk goedkoper of duurder zijn. De prijs hangt af van de grootte van jouw keuken, de lak die je kiest en enkele andere factoren. Om een nauwkeuriger beeld te krijgen, is het handig om te weten wat de gemiddelde kosten per schildersproject zijn. We geven je een overzicht:

Prijs voor het schilderen van muren en/of plafond

Wil je de muren en/of het plafond van jouw keuken schilderen? Dan kost het jou tussen de 7 en 15 euro per vierkante meter. Dit is het goedkoopste schilderij in de keuken. Wil jij jouw plinten schilderen, dan betaal je tussen de 15 en 25 euro per vierkante meter.

Prijs voor het schilderen van tegels

Wilt u vooral uw keukentegels schilderen? Dan betaal je tussen de 15 en 35 euro per vierkante meter. Veel goedkoper dan nieuwe tegels leggen!

Speciale ontwerpen

Er zijn veel mogelijkheden bij het schilderen van de keuken. Als jij bijvoorbeeld jouw keukenkastjes laat schilderen, kan je ervoor kiezen om jouw kastjes een bijzondere uitstraling te geven. Je kunt bijvoorbeeld een keukendeur laten schilderen in een metaal- of koperkleur. Als je veel speciale verfafwerkingen kiest, gaat de prijs van het schilderen van jouw keuken omhoog. Het schilderen van jouw keukenkastjes kost ongeveer 35 euro per vierkante meter.

Type kleur

Wanneer jij jouw keuken laat schilderen, kan je kiezen uit verschillende soorten verf. Sommige verven zijn veel duurder dan andere, maar elk type verf heeft zijn eigen unieke uitstraling. De meeste mensen kiezen voor polyurethaanverf, maar je kunt ook kiezen voor acrylverf of terpentineverf. Vergeet ook de prijs van de primer niet. Welk type verf je kiest, bepaalt dus in grote mate de prijs van jouw schilderklus. De prijs hangt ook af van de kwaliteit van de verf, maar daar hoef jij je bij ons geen zorgen over te maken. Wij kiezen altijd voor verf van de beste kwaliteit. Zo kunnen wij jou een geweldig resultaat garanderen!

Zoofy helpt met al jouw schilderprojecten

Schilderen, niet iedereen vindt het leuk. Je zweet en zweet om uiteindelijk vlekken op je muur te vinden. Als dat niet frustrerend is! Gelukkig nemen wij uw schildersklus graag uit handen. Zo hoef je niet te piekeren en ben je zeker van een mooi resultaat! Bovendien bespaart het jou veel tijd als jij ons het werk voor jou laat doen. Aarzel dus niet langer en laat Zoofy jouw keuken schilderen. Onze schilders hebben jarenlange ervaring in het schilderen van keukens. Daarom weten ze precies hoe ze te werk moeten gaan voor het beste resultaat. Zij kunnen jou ook adviseren. Erg handig als je zelf niet veel weet over kleuren en interieur. Ontwerp de keuken van jouw dromen met onze hulp!
Keuken schilderen

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App