Woning schilderen

423keer aangevraagd

En er is niets dat onze Zoofy huisschilders liever doen dan dat. Of je nu de buitenkant van jouw huis wilt schilderen, jouw trap, een meubelstuk of een deur, of je wilt gewoon jouw huis wit schilderen; onze huisschilders hebben allemaal twee gouden handen en leveren kwaliteit op elke schildersklus.

Top Schilders

Jonas
Jonas Schilder
5/5 - 16 Reviews
Köln
23 jobs done
Schilderen van buitenmuren, schilderen van deuren, schilderen van muren

Hallo, zoek jij een schilder voor schilderwerk? Ik ben hier voor jou! Wij zijn de lokale specialist voor de regio Vlaanderen voor schilderwerkzaamheden. Kernactiviteiten: Schilderen van gipsplaten, plafonds en deuren.

seppe
Seppe Schilder
5/5 - 112 Reviews
Herenthout
154 jobs done
Schilder

Vanaf jongs af aan help ik mijn vader al met schildersklussen, ik heb geleerd van de beste.

De klus is vakkundig en snel uitgevoerd. Voldoet aan de verwachting. Buitengewoon vriendelijk.

Boek een klus

Een huis schilderen bij Zoofy

Hoeveel kost het om een huis te schilderen?

Benieuwd wat het kost om jouw huis te schilderen? Wat het kost om jouw huis te schilderen, kan jij zien in de zeer artistieke afbeelding hieronder. Gemiddeld kost het ongeveer 3000 euro om je huis te schilderen. Dit is een all-inclusive prijs. De kosten van het schilderen van jouw huis zijn natuurlijk sterk afhankelijk van verschillende factoren. Namelijk hoe groot jouw huis is, dus welk gedeelte geschilderd moet worden, wat de staat van jouw muren is en wat jouw eigen wensen zijn. Je moet echter ook aan de voorbereiding denken. Als jouw huidige schilderwerk in slechte staat is, moet het eerst worden gerepareerd. Om kosten te besparen kan jij dit zelf doen. Lees meer hierover onder het kopje "Jouw huis schilderen of zelf doen". Bereikbaarheid en waar je woont zijn ook belangrijk. Bij Zoofy werken we niet met reiskosten, maar als je in het centrum van Antwerpen woont, worden de parkeerkosten voor de schildersbus in rekening gebracht. Met toegankelijkheid bedoelen we dat als je een moeilijk bereikbare plek wilt schilderen - zoals een bovenverdieping of een dakkapel - er steigers moeten worden geplaatst. De kosten voor het huren van een steiger worden ook aan jou doorberekend. woning schilderen Hieronder vind jij de gemiddelde prijzen voor verschillende soorten schilderwerk. Bijvoorbeeld hoeveel het kost om de buitenkant van jouw huis te schilderen, voor een raamkozijn of een buitenmuur te schilderen. Attentie. Deze prijzen zijn gemiddelde waarden. De kosten voor het schilderen van uw huis kunnen dus verschillen van de prijs die jij uiteindelijk krijgt voor het schilderen van een huis met schotten: Zoals reeds vermeld zijn de prijzen sterk afhankelijk van verschillende factoren.

Huis schilderen kosten per categorie

Soort verf Gemiddelde prijs inclusief arbeid en btw.
Trappen schilderen €250
Verf plafond €540
Kozijn schilderen €80
Deur verven €140
Buitenmuur verven €480
Muur verven €120
Meubels schilderen €170

Waarom jouw huis laten verven?

Je huis schilderen is een taak die veel mensen uitstellen. Ook al is het zo'n belangrijk onderdeel van huisonderhoud. Zowel binnen als buiten jouw huis zijn schilderwerk en onderhoud belangrijk. Of je nu een nieuw huis hebt of een bestaand huis. Een goede verfbeurt beschermt jouw huis tegen regen, vuil en/of slijtage. Jouw kozijnen, deuren en ramen gaan ook langer mee als je ze regelmatig een frisse laag verf geeft. Wanneer is het nodig jouw huis te schilderen? Dit hangt ook af van de component en het type verf dat wordt gebruikt. Gemiddeld moet jouw paleis echter om de 5 tot 7 jaar worden geschilderd. Je kunt zien of jouw paleis rijp is voor een nieuwe verflaag aan de hand van de volgende tekenen: Er zijn barsten en/of blaren op jouw huidige lak. De verf is lelijk geworden (beschadigd, versleten en/of verkleurd). De verf lijkt niet meer goed te hechten. Dit is te herkennen aan het feit dat de verflaag afbladdert (verpulvert).

Het huis wit schilderen

Je huis schilderen? Jouw huis wit schilderen of herschilderen geeft jouw huis een frisse uitstraling. Veel mensen kiezen ervoor hun huis wit te schilderen omdat wit de illusie van ruimte wekt. Maar ook de buitenkant van je huis wit schilderen wordt steeds populairder. Afgezien van het feit dat een witte verf een ruimtelijk effect heeft, ziet het er ook bijzonder netjes uit. Als jij jouw huis wit wilt schilderen, kost jou dat geen cent. Het is een grote schildersklus en de gemiddelde prijs voor het wit schilderen van je huis varieert sterk per schilder. Wij vinden dat jij als klant en ook de vakman recht heeft op een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Jij betaald een redelijke prijs en de professional ontvangt een gezond uurtarief. Met Zoofy weet je waar je aan toe bent. Voor een vast en transparant uurtarief schildert een schilder jouw woonkamer wit. Is het een grotere klus en wil je wel je hele huis wit schilderen? Ook dat is een fluitje van een cent voor onze schilders. Vermeld in het opmerkingenveld van een opdracht dat het om een grote opdracht gaat en dat je een vooraf overeengekomen totaalprijs wilt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Woning wit verven

Ben jij zelf een vakman? Pak gratis klussen op. Download de Zoofy app voor vakmannen

Download de vakman app

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu de Vakman App

Zoek je een vakman? Boek voor wanneer het jou uitkomt. Download de Zoofy app voor klanten.

Download Zoofy App

Download nu - Beschikbaar voor iOS en Android

Download nu onze Consumenten App